Onsdag

Ett kort inlägg innan joggingturen hans det visst med :D
Idag har det som sagt varit dans i skolan, kan inte säga mer än att det var en intressant upplevelse att se omkring 50 tjejer bjuda upp 20 killar ? haha
Resultatet var mesigt, Tejerna bjöd upp varranda och trotts denna sifferskillnad var det fortfarande killar som inte fick en tjej?
Hilda Elin :D En vilt posande Hilda och en Liten Elin Pelin <3
Illa illa. Men det artade sig mot slutet och tillslut tog 95% mod till sig och bjöd upp (Y)!


Idag var också den dagen då 9orna kom på besök. Fy fasen va kaxig man blir bara för att man möter en vilsen 9:a i korridoren?!
Undrar om det är en slags inbyggd reaktion, eller om det är olika från person till person för i princip alla 1:or jag såg gick rakryggade och kollade ner på 9orna. Kanske så det ska va, vem vet ? haha - Men man skämdes nästan när man märkte det.
3orna har rätt att va kaxiga men inte vi 1or , vår tid kommer, :)
Iallaf när 9orna kommer betyder det med andra ord att iprincip alla salar i hela skolan är öppna, Fotosalen var öppen :D jippiii!  Men vi hade ju ingen kamera med oss :( , så det blev mobil bilder . Men endå ngt!

Nu ska jag kila ner till bandet och springa en stund, lägger in bilder från Köningen  senare , för idag har jag inga läxor ! = tid till onödiga saker :D!

      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0