värdelös kvalité

Åh mamma och jag hann med en kort ( extremt kort ) runda på stan i morse och jag lyckades endå göra av med 500 spänn, suck, måste hålla mig på landet för att inte bli pank..  Jag köpte en ljus sliten Jeans skjorta och tights som ser ut som skinnbyxor, 2 plagg jag faktiskt sucktat efter länge nog att spendera pengar på.
Sen blev det ju faktiskt 7 timmarsjobb så egentligen har jag inte gjort av med ett öre idag, haha, sämst tänk men endå.



Ett annat par nya tights från HM



ciao

Dröm stilen

Efter många om och men har jag denna sena kväll bestämt mig för en sak, jag vill ha Lisaplace gaderob! Åh vad jag vill ha just hennes stil, finns ingen som klär sig så snyggt..
Imon innan jobbet blir det stan med mamma, haha får se om jag lyckas göra några fina köp, eller om det bara blir att titta (vilket jag borde göra med tanke på att jag ska till Göteborg och Frankrike)
Se om jag bloggar imon, ciao


Måste kila

Hey, har 2 minuter på mig att slänga ihop ett inlägg,  för om 2 minuter kommer kullman och hämtar mig.. Kvällsjobb och sälja lotter idag. Imorse var Julia här och vid klockan 13 tog vi bussen in till kalmar där hon tog bussen vidare hem till nybro medans jag mötte upp Oscar, vi spänderade 2 timmar på en mysig brygga. Helt underbar dag, så iallf nu hinner jag precis slänga upp en bild på min outfit för nu skrev kullman att dom körde. Ciao


26 Juli...a

Hej hopp snart kommer Julle och allt jag nyss skrev blev precis raderat, hatar när det händer så skriver snabbt och slarvigt nu så det inte ska hända igen. Takida igår var helt underbart, helt klart sevärt. Men efter att ha varit på en helt okej konsert blir man bara ännu mer pepp på att se en sån där artist man bara vet kommer va urgrym, som tex Pink, gaah måste se en av hennes konserer innan jag dör.
Måste kila ciao





Haha och Kullman av alla människor fångade (fick det i huvet) gitarristens plektrum


Takida

wihooo, nu drar jag kullman anden och såfia på Takida konsert! Bud på att tvinga i sig en kopp av det äckligaste som finns ( kaffe) så man kan hålla igång hela kvällen lång. Ha en bra lördag, ciao


2 dagars ledigt

Okej nu får jag fan ta och skärpa mig, har haft ledigt i 2 dagar, ungefär samma sak som lycka för mig, och spenderat dessa 2 dagar med Kullman såklart. Sitter just nu och inväntar Oscar som kommer sent sent ikväll, så bara hmm 4 timmar kvar? Aja, Kullman och jag var på fastlandet idag och shoppade, köpte skor(bruna halvkorta stövlar på Dietchman) svarta tights med dragkedja och en blommig blus från HM. Får se hur det går att ladda upp bilder, sitter vid fel dator pga min laptop har slutat att fungera helt och lagt av med internet nu också.. förbannat. Tar den nog under armen och traskar bort till Erik, han måste kunna hjälpa mig.
Orkar inte fixa med bilder nu men det kommer, återkommer kanske senare ikväll om Erik är hemma, så jag kan blogga normalt igen. ciao


lookbook

Vaknade utan anledning vid 7 i morse, störande att man börjar jobba vid 11 varje dag för annars skulle jag ju kunnat vara på jobbet redan vid 8 och slutat 3 timmar tidigare istället.. Som sagt jag jobbar för mycket för att hinna göra något annat för tillfället, men jag hann in till stan igår iallf, kolla Harry Potter blev det med klasstjejerna och Julle. Eftersom jag är en nerd och har läst böckerna hade jag inga större förväntningar på filmen men den var faktiskt riktigt bra. Så den rekommenderar jag er att se. ( Fast helt ärligt inget slår baksmällan! hahah)

Det blir mycket tråkig text just nu eftersom jag inte hinner fota eller orkar göra mig det minsta snygg för den delen heller. Men ska se om jag kan bättra på mig i veckan, (antagligen inte hah.) Men som jag sa till elin, det är bara sommarlov en gång om året, och då är man som man är. Hmm ska se om jag kan slänga upp någon intressant bild nu då kanske..


Inperation från lookbook, kolla ryggen, jag vill också ha en tatuering.. Bara ett år kvar sen får jag göra vad jag vill!

 

Harry Potter

Regn och rusk utanför fönstret och jag är överlycklig, för idag ska jag jobba ( ska jobba 4 dagar framåt, kommer dö) och när man jobbar ska det va regn helt enkelt. Fast har dragit på mig en jädra förskylning pga vädret så får se om jag ens blir tillåten att stå i kassan med den här rösten.. Ikväll direkt efter jobbet blir det Harry potter med Julle och klasskompisarna! Ska bli spännande att se om den lever upp till alla förväntningar(inga alltså eftersom inget slår böckerna, heh nerden själv här) Men oj va tiden går, måste kila till jobbet hörs kanske efter filmen ikväll om jag inte deckar totalt.
ciao

H&M höstkatalogen

Vi har gäster och jag jobbar hela dagarna så hinner knappt med att blogga alls, men ville bara slänga in ett snabbt tips om att ni lätt och gratis kan beställa HM:s höstkatalog här!



Plågsamt fint väder

Håll med mig om att det inte borde vara lagligt att jobba när det är såhär fint väder.. Bara bita ihop och tänka på frankrike antar jag. Vaknade halv 7 idag av någon konstig anledning och var så förbannat sugen på amerikanska pannkakor med sirap på, mm det vattnas i munnen! Och imon är jag ledig så då ska jag banne mig göra några.
nehej nehå nej kan jag inte sittar här inne och blogga om det är såhär fint väder, ha det bra på stranden alla ni lyckostar som är lediga! ciao



Kan ju skriva in mitt recept på amerikanska pannkakor(3 personer) när jag endå håller på:

1 ägg
1dl socker
Vispas

1dl mjölk
3dl mjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk vaniljsocker
Och sen smör att steka i.


wihaa..

wiiha, nu vaknade jag till igen, vi ska inte snacka om mina humörssvängningar haha. Jag har alldeles själv precis monterat ihop min nya klädhängare från IKEA, är lite stolt över hur hämdig jag börjar bli..(för det fanns ju inte alls en steg-för-steg beskrivning om de 5 rören som skulle fastna i varran..) Får se om jag behåller den i mitt pyttelilla rum, det är antingen den eller fåtöljen men just nu väger det åt klädhängarens håll.
Upp och jobba imon som sagt. ciao








9 timmar

Jag är så trött, så trött. Kommer endå inte blogga på något roligt sätt just nu s¨å det är lika bra jag lägger av med en gång. Jag kom hem efter lite mer än 9 timmars jobb och ska tillbaka imorgon samma tid. usch usch.

Fick en fråga angående förra inläggets outfit, och bilden har jag tjyvat från en blogg som heter Fyndigt. Jackan kommer från Ginatricot och Kjolen på bilden har hon sytt själv , men hon säljer dom på sin hemsida! Så om ni vill ha så klicka er fram och beställ en vettja.
ciao ( mamma och pappa köpte klädhängaren!! Nu måste jag bara finna en plats för den också )


Klädhängare

Om en timme kommer dagen börja gå i slowmotion, jag kommer kolla på klockan mer än var femte minut och jag kommer vara trött efter bara en timme och börja tänka "bara 7 timmar kvar nu, tänk på pengarna". Haha japp så ser min arbetsdag ut. Aja nu ska jag slänga i mig lite frukost och gå ut med Ludde.
Mamma och pappa stack nyss till IKEA och jag bad dom köpa med sig en klädställning till mig, (hoppashoppas den får plats på mitt rum bara, haha)


En sån klädhängare som är här över till vänster, precis en sån jag vill ha!

Sy en jacka

Sitter och snackar med Becka i telefon, syr om en jacka(till en orkesterjacka) och bloggar samtidigt, de ni. Här har ni en bild på min drömjacka, Får se hur likt jag lyckas få min gamla jacka, haha. Och på tal om ingenting jag älskar kanal6 tv pratare!
ciao


Jackan kommer från Ginatricot

11:55

Nu sticker jag in till stan, kom på att jag måste köpa mascara, damn hatar att lägga pengar på smink.. ciao



Randig kofta-SALT , Halsband-Gina, Vitt Diesellinne-Carlings, Svarta Cheapmonday Jeans-Weekday

Onsdag

Godmorgon, jag är fortfarande helt slut efter sthlm, så nu ska jag sova en stund till. Efter att jag kom hem igår ringde Elin och undrarde om jag hade tid att komma dit och umgås en stund, och det hade jag såklart. Haha allt för din skull Elin! Så kom hem ungefär vid halv 2 inatt och somnade pladask.
Idag (när jag vaknar igen heh) ska jag åka in till stan och ta en fika med mina underbara klasskompisar som jag inte träffat på snart en månad, och sen kanske det blir bad om vi har tur med vädret. Hoppas jag inte hittar ngt jag gillar i stan nu bara, haha, då skulle pappa bli galen. Efter ett förhoppningsvis skönt dopp ska jag hem och träffa Kullman och Anden, tror vi planerade in minigolf?
Låter som en rolig men jobbig dag.. Bäst jag somnar om nu ciao

Stockholm i mitt hjärta..

Hemmahemma, ååh va jag älskar stockholm! Pappa och jag sprang från affär till affär och jag kunde bara inte få nog, haha. Tur att jag har sparat annars vet man inte hur det här kunde gått.. Vi spenderade i princip hela dagen på drottninggatan, och jag kunde knappt lämna weekday förrens pappa sagt till mig för minst 4de gången.
Jag hinner inte fota kläderna något vidare bra just nu, men jag fick iallf köpt hmm:

2par Cheap monday Jeans- weekday
Mintgrönt Cheapmonday linne- weekday
Stickad cardigan- weekday
Svart slappt linne- weekday
Randig pöströja- Ginatricot
Jeans skjorta- Gina
Söt randig blus- Salt
Vitt linne- topshop
Halsband och smycken på Gina och ut&penn

Lite bilder hinner jag nog med endå , men de blir bara kassa cam bilder just nu. Kör på riktigt imorgon. Ciao






1. Från Gina. 2. Från SALT. 3. Linnet från weekday och 4. Ett par av Cheap monday Jeansen

Wiihaa

Imon drar jag tills sthlm och kommer hem klockan 22-23 , ciao
Morgondagens:



Cheapmonday t-shirt- kompaniet, Vita Jeansshorts-JC , Gladiatorsandaler-Arnolds, Smycken- Glitter

När Jenny har tråkigt

Det här är humor på hög nivå! Hahahahahaha









HAhaha de finns hur många som helst!

Nu regnar det också..

Fan hatar när datorn krachar precis när man blev klar med ett inlägg och allt bara försvinner, det hände mig precis.. 
en sak till som jag verkligen inte klarar av är att färga håret, jag blir aldrig nöjd! Aldrig, jag gör det hos frisör varje gång eftersom det inte finns tillräckligt starka medel för att göra mitt mörkbruna hår annat än oranget, och varje gång jag kommer hem från frisören vill jag inte kolla på mitt hår på 2 veckor. Men sen där efter 2-3 veckor trivs jag med det igen.. Så av ren erfarenhet litar jag nu på att jag ska klara av mitt hår om 2 veckor ungefär.. hoppas jag.
Nu är jag depp över håret så jag ska jogga en runda och se om de hjälper, motion hjälper mot det mesta i mitt fall haha.


Den 26 Augusti hoppar Jag Becka och Fidde på planet till France, Pariiis

Från och med nu..

tusan va svårt det skulle vara att blogga ikväll då. Finns inte mycket att säga, jobbet gick bra fick tillochmed sluta 45 min tidigare eftersom vi var övereffektiva haha. Chefen kan inte klaga iallf. Snackade precis med Julle på telefonen och om det blir bra väder imorgon blir det stranden för fulla muggar. Ludde sitter vid dörren och jag tänkte va snäll mot honom och gå en riktigt lång runda ner till havet. (känns som att jag bloggar ovanligt mycket om honom nu? )
Fick den nya ELLE igår med, så den ska såklart läsas nu, men om jag är smart väntar jag med den till bilresan upp till stockholm på tisdag.. hmm .. får se om jag kan vänta helt enkelt.

Aja nu måste jag seriöst ut med Ludde, ciao



Juste! På tal om rubriken, från och med nu ska jag bli grym på att fota med systemkameran så vi slipper dessa kassa cambilder, promise.

Dagen efter

Efter en hyfsat vild kväll igår lyckas jag ta mig upp och ska snart köra till jobbet. Bilder från gårdagen kommer som vanligt senare eftersom kullman är den som har en kamera hon vill ta med på fester(tack för det ). Haha grymt kul att jag har värsta bulan i pannan och jag minns inte ens varför? Nej hejhopp nu ska jag ut med Ludde och äta en stoor frukost innan jag sticker, ciao hörs ikväll

iväg på fest

PARTY!!





bloggar mer imon, hela oufitten från urbanoutfitters.


Måste sluta använda Camen så mycket..

Ny dag, nya 8 timmars jobb framför mig.. Men efter jobbet idag ska jag och Kullman iväg på fest, frågan är nu om tiden kommer gå snabbare eller långsammare när jag ser fram emot ngt efter jobbet, hoppas ju på det första men har en stark känsla av att de sista timmarna kommer kännas som en evighet.
Och precis som vanligt när jag lämnar huset innan 11 ligger Ludde stendöd och sover, ganska skönt att ha en morgontrött hund kan man säga.
Jag slänger upp en bild på kvällens outfit innan jag sticker ikväll.
ciao


Paket från Usa

Kom precis hem från jobbet och fick en extremt trevlig överrraskning som väntade på mig på köksborrdet!
Äntligen kom presenten från kusinerna i Usa, det var precis vad jag önskat mig från Urbanputfitters, (förutom att jag ville ha byxdressen i svart men who cares?)
 








Jag fick också den här underbara koftan, också från urbanoutfitters


Tack tack tack och åter tack till min underbara släkt!

A hard work work

3 dagars slit på jobbet framför mig, men vad gör man inte för pengarna? Sticker till sthlm med pappa på måndag eller tisdag, ska bli så jävla underbart att komma bort från ön, men stannar bara över dagen och ska försöka ta slut på varenda öre! 
ciao


Varför blev inte jag såhär begåvad? Det är Julia som har börjat måla av en bild av mig.
 synd att det blev så kass kvalité med camen bara..Bilden till höger är för övrig tagen av Katta


 

Jag har shopping abstinens







Bilder från Lookbook

Hemma igen

Vilken dag i tennisstaden Båstad! Orkar inte blogga om dagen nu och har inga bilder nu endå, så det får bli i morgon.. Men en sak kan jag säga, jag har träffat både Tomas Johansson och Jonas Björkman! (och vågade man fråga om autograf..? Självklart!)


So you think you can dance?

Godkväll, har inte haft så mycket tid över för bloggande idag. Började dagen med att gå bort till min kusins sommarstuga och låta Ludde väcka henne genom att slicka henne i hela ansiktet ( Och ja.. Ludde är en hund)  Efter det gick vi en runda och jag åt massor av körsbär, sommarkänsla check.
Efter det har jag varit på möllstostorp med Oscar, det började faktiskt med riktigt mycket sol och vi badade till och med, men sen kom de förbannade molnen krypande, dock gjorde det inte så mycket och vi skilldes åt vid halv 6, påväg hem för att träffa kusinen igen och har varit med henne sedan dess, just nu sitter vi och kollar på So you think you can dance, ni har väl inte missat att det har börjat igen gott folk? 5an klockan 22:00.



Imon åker jag till Båstad med Tennisgänget! wiiha

9 timmars jobb!

9 timmars jobb senare åkte jag hem! Är det mänskligt att behöva jobba 9 timmar på sin första dag på jobbet? Aja pengar i fickan är aldrig fel , och 3 dagars ledighet innan jag jobbar fre-lör och söndag sen.
Direkt efter jobbet åkte jag och Kullman till saxnäs och satt i lottkiosken till 22, älskar att sitta där nere och bara snacka skit och träffa alla överglada (lite småpåverkade) turister.
Börjar bli lite pömsen, men med all rätt alltså.

Kom också på en hemsk sak nyss.. Jag kommer inte få träffa min underbara Beckabus på nästan 2 veckor nu, hon ska nämligen till Falsterbo och jobba i 9-10 dagar. Kommer sakna dig gumman! Du kommer inte dö, tro mig (hon tror nämligen de)






Btw, baksmällan var klockren!

åh fan va nervös man ska va inför ett litet jobb, om 5 min åker jag till min första dag på slavgörat "kroppkaksboden", men jag kan inte säga annat än att jag har valt helt rätt tidpunkt till att börja jobba, har hört att närmaste veckan ska bjuda på en hel del ren och oska så jag får väl tacka gudarna.





Jaha, Lets go and make some money!

På väg in till stan

Har hjälpt pappa måla kökstak hela morgonen och nu tar jag bussen in till stan, känner mig väl värd vilan från målandet.
Ikväll blir det Baksmällan med Kullman, äntligen får man nytta av sin gratisbiljett!



På mig har jag:
Converse
Vitt diesel linne, carlings
Och som vanligt Jeans shotsen från MQ

ciao

Lykke Li

Älskar verkligen de här bilderna på Lykke Li, speciellt alla accesoarer.. Ge mig.








4 Juli

Åh gud va skönt, Jag har varit så ofräsch de senaste dagarna så jag vet inte vad. Haha , ja ni vet hur det är, sommarlov och man cyklar till stranden badar och spelar boll, och när man kommer hem är man inte särskillt pepp på att ställa sig i duschen eller göra någonting för den delen så i mitt fall blir det så att jag dimper ner i soffan och där fastnar jag. Men i morse fick jag nog och tog världens längsta dusch så nu känner jag mig fräschare än på mycket länge.
Vet inte vad dagen har att erbjuda än.. Mamma och pappa får gäster ikväll så det skulle va skönt att slippa va hemma då, annars måste man gå runt och vara sådär falskt trevligt och klistra på leendet hela kvällen.
Pappa står i dörren och är otålig, lovade honom att följa med till Färjestaden och köpa en massa färg ( nya köket kommer nästa vecka! ) Så jag slänger upp lite bilder senare,

Senare:




1. En extremt lycklig Jenny som precis har fått reda på att hon har fått sommarjobb och börjar på måndag!
2. Jag letade igenom vår stora gadeerob och hittade en Kavaj som en gång i tiden var mammas, om den bara skulle ha varit 3-4 storlekar mindre.. Kanske går att sy in ?
Ciao


I think I'm in love..






Modekungen.se (599kr)

2/7

Finns inte så mycket att säga om dagen, humöret hamnade nyss i en svacka men man ska inte klaga när man sitter ute i en underbart skön stol med en klarblå himmel över huvet och spotify spelar Gyllenetider, eller vad sägs ?
Efter en slitsam dag på stranden orkar jag inte skriva så mycket och jag har en känsla av att inte många orkar läsa så mycket. Ha en underbar kväll vart du/ni än är.



Haha, oj kolla in den naturliga posen..not.
Och goset i hörnet passar in så fint också.

T-shirt unisex- kompaniet
Jeans shorts- MQ
Nitsandaler- Arnolds







Tillbaka ?.. naah

Ja ni.. det verkar som att jag är tillbaka i bloggandet, får hoppas det håller i sig bara, idag har jag spenderat dagen med att måla huset (litet sommarjobb pappa gav mig i brist på annat) och sen cyklade jag ner till Möllstorp och mötte upp Becka. Sola bada träffa kompisar och sola lite till, aah låter som att sommaren är i sitt esse just nu tycker jag. Det har ärligt talat inte hänt så mycket mer idag, pappa och jag fortsätter planera in vår sthlm:s resa han har lovat mig, det kliar i fingrarna efter shopping!
Skulle spenderat kvällen med Elin, men den stackaren ligger hemma och snuvar sjuk mitt i sommartiderna. Så jag hälsar dig ett krya på dig gumman! Ah nu måste jag testa min Cam lite så hmm ska hitta lite snygga sommarkläder och så ska jag lyckas ta kort(vilket inte kan bli så svårt)



Nej men kolla så piffigt det blev, försökte ta en helkropps bild också men det funkar liksom inte att träffa på "ta kort knappen" om man står 2 meter ifrån datorn.. så jag ska jobba på det där, Kanske finns självutlösare?

Aja jag har iallf på mig:
Jeansshorts, MQ
Vitt slitet linne, Ginatricot
Ljusblå rutig skjorta, Mammas gammla ( en gång i tiden köpt på HM)

Tjollahopp, nu ska jag fortsätta lata mig och kolla tv.


RSS 2.0