.....

Hej igen , känns som jag skrivigt det i den här rutan ett antal ggr idag redan , Här kommer dagens outfit.
Har precis beställt skorna från forever21.com ! Jag , Beckis och Julia la ihop de vi ville ha och kom över summan så vi got ourselfs some fri frakt! :D haha
Strålande kallar vi det, nu ska pappa och jag ut och traska med Ludde. Nattinatt


Hälso-listan

Tjena, jag skulle kunna säga godmorgon för jag vaknade precis, haha.
Somnade ute i glasan och sov i 2 timmar! Helt galet, var ju för tusan inte ens trött. Men solen gassade och jag bara blundade några sekunder och vaknade nyss, så jag kanske var trött utan att tänka på det.
Lyssnar på Taylor Swift, hur bra får man bli? Så mysig röst, sådär så jag bara längtar tills jag kan alla texter så jag kan sjunga med hela tiden :) . (stackars familjen min, höhö)
Det var Fidde lilla som tipsade mig och sa att Taylors "Teardrops on my guitarr" var väldigt bra och nu är jag fast.
Aja från musik och sovande till något kanske lite mer intressant, Min Mattelärares "hälso- lista", som jag faktiskt har på kylskåpet här hemma. (Följer den dock inte något vidare bra, men lite försöker man väl)

"Maries bra och ha lista".. (oj den hade visst ett namn ser jag nu)

  •  Havregrynsgröt lockar fettet ur kroppen.
  • Inte koka grönsaker två gånger, då bildas nitriter som är giftiga ämnen.
  • Järn + C vitamin är bra.
  • Järn + mjölk är dåligt.
  • Inte överdosera C vitamin, (detta har tyvärr jag gjort, därför reagerar min mage starkt på äpplen nu :( )
  • Man ska steka i smör.
  • Olivolja i sallader.
  • Inte värma olivolja.
  • Aspartam(sötningsmedel) är inte bra.
  • Tomater är nyttigare uppvärmda, även morötter.
  • Inte kaffe på maten, då "tas" alla nyttiga ämnen såsom tex vitaminer bort.
  • Inga färgämnen
  • Man ska välja "vanliga" produkter framför light där finns aspartam.
  • Vatten till maten.
  • Nagellack och borttagningsmedel utomhus.
  • Alltis skölja bort tandkrämen.
  • Om en potatis är grön ska man slänga HELA potatisen.
  • Inte koka vatten 2 ggr.
  • Man ska inte använda aluminium i köket.
  • Inte köka produkter från Holland, ( de är mer besprutade)
  • Strålning från all elektronik, kablar, datorer, mobiltelefoner är farligt.
  • Vitamin A är bra för mörkerseende det finns i tex morötter.
  • Att sniffa ( lim, eller annan drog) gör att fettet runt hjärnan löser sig.
  • Överdrivet med saffran är inte bra- det är ett gammal abort medel!
  • Majs och liknande ska man få ur en glasburk, INTE aluminium.
  • Coca cola kalkar ur skelettet som blir skört.
  • vädra när man har nya bilar, tv apparater och liknande.
  • Vädra när man har nymålat och ny tapetserat.
  • Bensin är farligt att inandas.
  • All slags lök är nyttig.
  • Koka maten istället för att grilla.
  • Röken från grillkol är giftig.
  • Grillat kött bör undvikas. ( no way en varm sommarkväll! haha)
  • Skumma alltid sylt och saft.
Ja kort är den inte iallf Maries lista, och jag tror seriöst hon skulle kunna 3 dubbla den. Det känns ganska weird när man läser den eftersom jag i princip bryter mot det mesta här. :) haha
Slänger in en Dagens outfit innan jag somnar ikväll!


Solsolsolsol

Tjohej! har ni lika underbart väder som jag har? Vindstilla och knappt ett moln på himmlen. Det var länge sen vill jag lova.
Gick tyvärr länge idag i det fina vädret, men det var inte förrens nu vid 4 tiden det blev såhär fint här på öland enligt mamma så man kanske hade tur i oturen?
Skolan var lugn. ganska trist, men det blir väl bättre, Julia min underbara syssling skulle ringa ikväll så det blir väl ett sådär långt samtal att örat blir varmt, haha. Men det behövs. Min mattelärare sa idag förresten att , Att äta en skiva grillat kött är ungefär samma sak som att röka 3-4 cigaretter ? Hon är en sån där forsknings människa som gör allt för god hälsa.
Jag kan lägga in hela hennes "hälso" lista ikväll om det är någon som vill se, den är ganska hemsk egentligen, men antagligen ganska nyttig också.
Nu ska jag banne mig ut i solen!

( De här bilderna tog jag igår innan solen gick ner :) )



Ny header, syns den?

Nu har jag fixat en nästan klar, men iallf ny header.
Tycker denna blev mycket sommrigare, och det är precis vad jag behöver just nu. sommarkänsla!
Skriv gärna vad ni tycker om den, jag ska göra om den igen, var bara så förbannat trött på den förra så var tvungen att göra någonting. Fast den nya kanske inte syns för er förrens sent ikväll eller inte förrens i mon. Men när ni nu får se den tycker gärna till som sagt.
Shit va trött jag blev helt plötsligt, Chuck på 6an vid 8! miniyey  

2 veckor kvar

hey, kom precis hem från skolan och sitter och tuggar på världens godaste äpple,mm (förlåt magen min). Gick som sagt till halv 3 och har som vanligt(?!) inte en enda läxa, eller jo vi fick ett litet arbete på spanskan men skulle få 6 lektioner på oss att arbeta med det , så en vecka efter påsk ska det vara klart och ja det är lugnt alltså :)! Plus att jag jobbar med Spanska geniet nummer 1 så det ska nog gå riktigt bra det här.
Bara 2 veckor kvar till påsklovet nu! Vi har en nedräcknings lapp i vår korridor i skolan, fast till 3ornas studen såklart och det är bara 72 dagar kvar, + att sista veckan alltid är onmödig och överdrivet slapp.
Precis som väder nissen i morse sa blev det sol idag och jag hörde också på radion in till skolan att vi i kalmarkommun skulle nå över 15 graders sträcket! Om det vore så väl säger jag bara.
Nehe nu ska jag ut i solen en stund, ha en fin eftermiddag <3


Vet faktiskt inte vad jag gör med händerna? haha
Nya blusen från Gina och tigerjeans.

Sommartid tjohej!

Godmorgon några tidigare läsare uppe montro?
Jag åker med mamma in till skolan idag så som vanligt fick jag 20 minuter över och tog mig tid till det här, fantastiskt va? :)
Ganska lugn skoldag slutar halv 3 och har en lång lunch vilket är grymt störande, men vi får väl gå och se om vi hittar något på stan. Det var helt galet va trött jag var i morse när jag vaknade också! Men sen kom jag på att det inte är så konstigt eftersom klockan egentligen inte är mer än kvar över 6 nu .. Men tack och lov för sommartid måste vi ju endå säga för nu får vi längre kvällar och det är sommarkänsla det.
Tv4 nissen sa nyss att det skulle bli ett par torra och ganska soliga dagar nu framöver. Äntligen kanske våren är här. :D
Nehej nu måste jag plocka iordning skolböckerna så jag inte glömmer ngt onödigt. Hejsvejs

Nattnatt

Ska strax krypa till kojs hade jag tänkt, blev tyvärr ingen bowling idag. Alla banor var fullbokade .. Damn visste ju att vi skulle tänkt på det tidigare men aja , vi sparar på det roliga till nästa helg. Nu går en Wallander-film på 4an , blä hatar svenska filmer! De enda jag gillar är Beck , och män som hatar kvinnor var också grymt bra! Men annars blir man bara depprimerad av dom. 
Jag är på G med en ny header nu! Snart så är den klar , tror jag. Får se om jag hinner jobba på den i morgon. Eller om vi faktiskt kommer få en läxa helt plötsligt, helt underbart att det var 2 veckor sedan vi hade en läxa sist. Eller ja iallf en så pass viktig läxa att man inte kan göra den i skolan på en rast eller på lektionen till och med.

Hoppas ni sover gott, jag ska försöka somna fort. Men av någon anledning känns det som att jag kommer stirra upp i taket ett par timmar ikväll. Det får vi inte hoppas på helt enkelt :)

En bild från i Lördagskväll, Gurra , Jag och Kullman (och nej han sover inte han blundade bara i fel stund, haha )




Tjena

Har tänkt på en sak ett tag nu, Jag är så grymt trött på min Header! Den är så enformig liksom, bara en bild knappt någon text , blabla det händer inget i den som väcker uppseende. And that's a bad thing. Så jag ska kolla runt på en massa andra bloggar och se om jag får lite insperation. måste boka bowling också, shit tror nästan att det kommer vara fullbokat, hoppas inte jag är grymt sugen på att bowla just nu!
Annars får det väl bli film eller något annat mysigt framför dumburken. Det är ju trotts allt söndag-efter-fest så :)
Har ni några tips eller helt enkelt inte tycker jag ska byta header kommentera kommentera ! Ciao


Ursäkta bilderna.

Tröttmorgon, japp :)
Men helt klart värt det för festen igår var kanonkul! Kanske inte den bästa någonsin men jäkligt rolig iallf.
Tyvärr finns det ju alltid någon eller några som går på fest bara för att göra livet surt för andra, för vid 12 tiden var det någon Idiot som hade ringt ambulansen och hittat på att någon hade deckat och behövde magpumpning, När ambulansen kom fanns där ju ingen att hämta, så det blev ett jädra liv och det kan man förstå. Stackars Ola som höll i festen hade inte en aning om vem den påhittade flickan ambulanspersonalen snackade om var. Men ja förutom den insidenten var det mycket dans på shemat :D. shejk it

Har ni lika tråkigt väder som jag? Dimma dimma och vänta nu liite mer dimma ja.. Men jag ska ta mig i kragen och gå en lång runda med Ludde. Sen ska jag ringa bowlingen och boka bana till ikväll, för då är det dags att kicka Kullman och Andens as som vanligt ;) haha
Här kommer förresten gårdagens köp också :)!

Det blev lite konsigt eftersom den ena bilden är tagen med mobilen och den andra med systemkameran men jag orkar bara inte byta om och hålla på nu så det får bli så :) Ni får se de ordentligt någon annan gång , promise!

Till vänster ljusrosa blus, Ginatricot, 249kr

Till höger: Aprikosrosa t-shirt, Ginatricot , 129kr 


18, nu blir det partaj!

Heey, föärst nu fick jag en lucka i shemat och tro mig den är inte lång. 5 min högst haha. Imon lovar jag att det ska bli bättring. Men så pjåkig har jag väl inte varit iallf. Aja idag köpte jag 2 fina "tröjor" på Gina som ni får se i mon . Sådär sötrosa båda två :)!
Om 40 min kommer såfia och hämtar mig och Kullman och då bär det av till förfest och sedan en killkompis 18-års fest. Han hade bjudit ungefär 120 personer! Så det ska bli så galet kul. Hoppas det inte bli för packat med folk bara. Skulle vara lite jobbigt.
Eftersom letandet efter festkläder tills ikväll gick skit lånar jag Kullmans högamidja kjol och upptill har jag en Linne/klänning från Topshop. Hoppas ni får en strålande lördag så hörs vi imorgon! <3






Lördag, Grattis Ola!

Goodmoring blogg-readers!
Vad händer idag? Mitt shema är fullspäckat, så ska försöka blogga i pauserna. Om 20 min går bussen till stan, Kullman och jag ska in och se om vi hittar något snyggt, Jag ska speciellt leta efter kläder till kvällens 18-års fest! :) Det ska bli grymt kul! Jag fick låna en av Kullmans kjolar igår, en svart med dragkedja(tack) eftersom jag verkligen inte hittar något jag inte har haft på fest. Vänner är bra att ha (Y) . Så om jag inte hittar något idag blir det nog den.

Nu måste jag sminka mig lite fort, ha en toppendag tills vi hörs igen!



Kofta, JC, 499kr
Jeans, Cheapmonday, 399kr
Convere och skinjacka till.


SOMMAR

Godafton!
Har ni haft en trevlig kväll hitills? Jag kom precis hem från Kullman, Anden och jag var där och gjorde fruktsallad och tog igen allt snack, man träffas inte varje dag numera på grund av skolan tyvärr. Så jag har haft en dundertrevlig kväll helt enkelt!
Vi gjorde fruktsallad och jag åt som vanligt för mycket äpple så jag fick ont i maggen :( haha. Men eftersom jag aldrig kan lära mig får jag väll skylla mig själv.
När jag satt där hemma hos Kullman fick jag en sån där härlig sommarkänsla, har ingen anning om varför. Men jag kollade ut och bara fick för mig att vi skulle kunna ta ett kvällsdopp i poolen och stanna uppe hela natten. Ja ni vet sommarlovs saker. Fy tusan va man kan dagdrömma va? här kommer lite underbara sommarbilder från mina kusiners sommarhur i skåne. Känn värmen! :)








Foto: Bror
Plats: viken i skåne :)


Solen skiner, de ni

Hey,
Ska på tennis vid 4 så nu har jag 5 min på mig att blogga och 5 på att byta om. Det hinner jag gott!
Hur är det med er ?
Jag är strålande glad just nu! Har höjt mig till VG i matte, så jag kan leva på det ett tag. Fast med mitt scitzo humör vet man aldrig, går aldrig säker nu för tiden ;) haha. Ganska kort skoldag, gick till 2 och efter det åkte pappa och jag och köpte nytt tennisrack åt mig. Som sagt jag älskar det nya! Och KM probelemt är löst nu för jag fick låna "prövo" racket tills jag fått mitt nya.
Ikväll ska jag över till Kullman och imon är det fest, har tyvärr ingen aning om vad jag ska ha på mig än.. Men det löser jag imon :)!
Måste tyvärr dra nu tennisen kallar. Ska försöka blogga igen ikväll!



 

Drömar

Goodmoring everyone!
Vi sitter här på klassens samling (som iofs precis tog slut) och snackar för fullt om drömmar. Jennie hade visst drömt att jag föll från en klippvägg och slått upp läppen så att blodet sprutade inatt, haha, vem vet det kanske är det hon vill ;) .
Jag därremot drömde en ganska rolig dröm, eller ja inte va den tråkig iallf . haha
Jag drömde att jag och några kompisar var på fest, helt plötsligt när vi dansar upptäcker jag att jag har min pyjamas tröja på mig och ingen BH under, paniik. Så jag springer ut från festen och ska sätta på mig min BH som jag visst har i handen? Och när jag står utanför festen kommer en våldtäcksman. Jag blev jätte rädd och sprang men kom ingenstans, Men det gjorde inget för ut från festen kommer världens snygging och försvarar mig, han slår ner våldtäcksmannen och jag blir jätte kär. Efter det här beslutar jag mig som tur var för att vakna :) haha så det blev en strålande natts sömn för min del , :)

Drömde ni nått kul inatt ?  


Forever21

Godkväller,
Åter en vecka har gått ( skolvecka) eller jo en dag kvar men jag måste se lite positivt på något för stunden så jag säger att skolveckan är över :)!
Skämms över dålig uppdatering under dagen , men åkte direkt hem till Becka efter skolan så ni får skylla allt på henne. Vi red (ovanligt va ;) ) och det var så grymt kul! Kommer iofs ha träningsvärk i ett par dagar nu men det var det helt klart värt för en gratis ridlektion. Idag var förresten hela Schweizer gänget sammlat hos becka. Trevligt värre.
Vi bestämde oss också för vad vi ville köpa på Forever21.com ,  men jag fick en kommentar som sa att tullen och frakten var otroligt dyr så jag blev lite orolig där ett tag. Men fri frakt har vi iallf nu, så om det är något vi åker på kan det bli tullen, men det är det värt i detta fallet!
Lovade att jag skulle blogga om något annat än mina förbannade Jeans, och jag planerar att hålla löftet. Så jag ska inleda ett nytt projekt. Måste bara komma på vad först. Snälla ge mig tips hjärnan känns helt tom för tillfället. Men jag funderar skarpt på att fråga ut alla mina kompisar en efter en om dom ställer upp på en plåtning, Jag mästerfotografen och sminkösen ;) hahah.
Ne men det skulle vara grymt roligt. Och om dom inte vill får jag väll helt enkelt tvinga dom! :) , för tänk att själv få vara med på en av de här bilderna, helt otroliga:







klar trasat !

Äntligen har jag trasat klart, tror jag, man vat ju aldrig vad man kan få för ryck en dag när man inte har något att göra.
Tog minst en timme till av min dyrbara tid, oerhört dyrtbara tid, not. Men nu efter en timmes slit är de iallaf klara!  :)
Ludde smög sig fram när jag fotade som ni ser ;) hahaha , så jävla söt han är! Helt galet :D.
Jag tog en treo mot min huvudvärk förresten och den gick över! Grymt skönt, så treo är att rekomendera alltså. Ny erfaranhet för mig. På tal om medicin har jag helt tappat respekten för hur stora doser man får ta. Tror det blev så i Schweiz då jag praktiskt taget åt mer medicin än jag gjort under mina första 16år. haha.
Känns lite som att de enda jag bloggar om är mina förbannade Jeans, så imorgon ska det bli ändring på det. Vet inte hur men ändrig ska det bli :)! nu ska jag kolla vad pappa skrattar åt på TV , Have a good night !




Våffeldagen

Hey, Ni har väll inte missat det bästa med den 25 mars? VÅFFELDAG såklart . Är det något onyttigt man faktiskt kan trycka i mig är det nog våfflor (och Ben&Jerrys , men eftersom alla älskar det räknas det inte ;) ) Våfflor med massor av grädde i precis lagom mycket sylt! Mumma. 
Fast vänta nu, den perfekta våfflan skulle ju ha B&J på sig! shit , varför har jag inte tänkt på det här tidigare?
Aja men nu har jag en grymt bra anledning att vänta på nästa års våffledag då!
(Och nu tänker mer än hälften av er, Men för helvete ät våfflor till helgen med det på då.) höhö-



Ikväll hade jag tänk göra klart brallorna! Om jag orkar vill säga, haha.  bloggar lite senare om hur dom blev och allt, Har börjat få ont i huvet samma tid , 16:30 , varje dag. Har aldrig haft ont i huvet innan. (Jag är ett magbarn). Så nu ska jag gå och ta en panodil och hoppas på att det hjälper helt enkelt.

Mediaproduktion

Hey nu är det media prodution och jag och såfia sprang med vår lilla kamera genomm hela skolan för att hon skulle plåta några finfina bilder på vårt heliga stagg :D.
Hinner igentligen inte med det här inlägget och läraren lär döda mig om han ser att jag bloggar så, här kommer 2 bilder med dagens outfit :)!





nu är det strax spanska och efter det VÅFFLOR I SKOLAN! mumma

Trash

Hey, precis efter tennisen satte jag äntligen igång med att trasa sönder mina Cheap Monday. Jag hade tänkt att det skulle ta tjaa 10 min högst en kvart! Men nu efter mer än en timme är jag fortfarande inte nöjd och låångt ifrån klar. Men mina fingrar svider av sandparppret så jag gav upp för dagen helt enkelt. Vem kunde tro att ta sönder något skulle vara så jobbigt. haha.

Jag testade 3 nya rack idag på tennisen och ÄNTLIGEN säger jag bara , jag hittade mitt dröm racket! Jag var så glad hela lektionen, kunde inte göra annat än skratta varje gång jag fick en klockren träff som susade precis över nät! Det är så det ska va. Helt perfekt. Nu måste jag bara lämna tillbaka mitt lånerack och beställa ett precis likadant, och där sitter problemet. För Klubbmästerskapet börjar nästa vecka och det kan ta över 2 veckor att få hem det nya racket :S . Så KM får så som det vill den här terminen för bra kommer det då inte gå med brorsans gammla rack.

Jag är fortfarande pepp över att jag fick in reklam på bloggen, yey. Så nu ska jag ägna lite tid åt de en stund. Men jag fick förresten en fråga angående Nelly.com reklamen som jag kan va snäll och svara på :)

kontaktade du nelly eller kan vem som helst göra det??
Svar: Nej vem som helst kan inte göra det, du måste först bli medlem i ett reklamföretag, det är sedan dom som ger dig tillåtelse att använda reklam för tex Nelly, (Jag är verkligen inte bra på att förklara sånt här, är ju nybörjare själv) Men gå in på Designadinblogg.blogg.se , klicka dig vidare till reklam/tjäna pengar och där står precis allt du behöver veta :)

Här har vi vad jag har lyckats med hitills.







Nelly.com

Yeey, jag klarade att få in min första reklamsnutt på bloggen :) stolt som in i H är jag nu ! :D haha
Kolla gärna in på den också ;) höhö , det skulle underlätta endel. Nu är det tennis ! Men jag bloggar ikväll om mina nya tasade byxor och lite till !  <3


Vad som helst men inte snö

Hey, Idag har ettorna varit på föreläsning om Anabola steroider och liknande. ( Det var vad hela skoldagen gick ut på) Riktigt skönt, jag hade faktiskt inte en enda tanke på att det ens skulle bli lite "roligt" på föreläsningen. Men trotts att föreläsaren pratade grymt mycket fortare än vad han ens själv han med så var det väldigt intressant.
Han berättade om biverningar för både män och kvinnor som tar steroider. Och om jag skulle suttigt på den här föreläsningen och faktiskt ha tagit anabolasteroider skulle jag helt klart brutigt ihop. För de biverkningarna man råkade ut för var inte att leka med!
Han berättade att man bland annat kunde få extrema fall av akne om man missbrukade och denna "aknen?" satte sig inte som normala finnar i ansiktet, utan spred sig som bölder över hela ryggen och man kunde lätt trycka sönder dem och då blödde det fett mycket ( som han bokstavligen uttryckte sig haha)

Så om ni får tillgång att gå på den föreläsningen med skolan eller liknande så råder jag er att göra det för den var väldigt bra! Från en hemsk sak till en annan , höhö, vi har snö igen :(  Hatar Sverige,  precis när man faktiskt tror att den hemska vintern är över kommer en omgång till... Men nu ska vi göra det bästa av det hela och helt enkelt inte gå ut tills snön är borta. Strålande idé! Så ses om en vecka. Nu ska jag vara lite kreativ och trasha mina Cheap Monday :D

 

Nostalgi

Hey, snart ska jag träna så slänger bara in ett kort inlägg nu :)
Imorgon är det föreläsning om doping till 10 , sen får vi åka hem, grymt skönt måste jag säga.  Kanske blir en runda på stan där med om det hinns med. Får se, jag har blivigt lite för shoppingsugen på sista tiden, måste kunna kontrollera mig ;) haha.
Under de senaste dagarna har jag blivigt extremt sugen på att bara krypa upp i soffan med täcke och en kopp honungsvatten och titta på Disney filmer en hel dag. Håll med om att det inte låter helt fel såsäg ? Så ja, får se när det blir av.. men av ska det bli! Nostalgi= Jenny Persson.
Aja sa ju att det skulle bli ett kort inlägg men hörs ikväll hörrni.
  


80 Dagar kvar

Godkväll.
Sitter här och försöker fixa reklam in på bloggen, men fy helvete(ursäkta) så svårt det ska vara då! att få in en liten reklamsnutt ska väl inte vara så svårt endå?! Tänk om man bara poff skulle bli så framgångsrik som Kenza och aldrig behöva oroa sig för om man får sommarjobb eller inte , för man har tillräckligt med pengar så de blir över endå.
Drömma går ju alltid , men jag ska banne mig kämpa lite för det nu,  wish me luck! Hehe

Imorgon är det skola igen, suck. Orkar inte tänka på min extremt irriterande väckarklocka. Har inte en sån där PIIIP PIIIP som alla andra har utan en oerhört lugn och "harmonisk" signal , typ som en piano melodi. Jag tänkte att jag kanske skulle vakna gladare av den eller något. Men eftersom jag nu förknippar det ljudet med att bli väckt , ja ni räknar ut det själva, melodin drives me crazy. Blev en ganska meningslös söndag men såna behövs väl också ibland.

Nu blir det att kolla Beck en stund och läsa Män som hatar kvinnor :) Natty


17:39

Tjena,
Under dagens IKEA runda blev det tro att eller ej en hel del bestämt om köket och Niklas rum. Så jag blev lite pepp.
Jag köpte bland annat sveriges fulaste badrums våg, helt seriöst den är grymt ful, grönblå med småbubblor.  Men är det något IKEA inte klarar av får det väl lov att vara badrumsvågar :).

Mamma och pappa sitter och diskuterar köket nu och oftast slutar det med att mamma säger "men det är ju precis så jag INTE vill ha det" och sen börjar diskutionen om igen. Oerhört intressant. Så över till något lite intressantare, Julle ringde innan och frågade om jag hade lust att beställa något från Forever21.com , hon hade nämligen hittat 3 kap men behövde något till för att nå över en viss summa och slippa betala frakten på 20 dollar. Så jag kikade in och vad fann jag och inte ett par skit snygga gladiator sandaler för bara 16 dollar! :D som funnet (nästan).


 

För rosa?

Hey, skulle gärna vilja ha er åsikt om en sak. Och eftersom ni antagligen läste rubriken fattar ni redan vad jag har för fråga.
Igår ändrade jag bakrunden på bloggen och gjorde den rosa, min fråga är , är bloggen för rosa nu?
För tro att eller ej, Jag har aldrig varit ett fan av rosa. Rosa är så otroligt tjejigt. Och det stör mig. Men sen gick något i huvet snett och jag gjorde min blogg så tjejig som de bara gick? haha
Så Säg till om den är överfjollig så fixar jag gärna de :D haha.

Idag blir det en tripp till IKEA med familjen , Bror min ska göra om rummet och sen ska vi renovera köket , om det någonsin blir av.. Men vem vet idag kanske min familj kan ta tag i något för en gångs skull. Hoppas hoppas.
Tänkte hoppa in i duschen en snabbis nu för att slippa förgifta de andra IKEA besökarna.  Får se om jag behåller den rosa bakrunden också...

Cheap monday

Senaste veckan har jag slagit på stort och köpt 2 plagg från Cheap monday, gillar bara det märket mer och mer! :)
Först var det ju Jeansen och idag blev det en t-shirt , Tog en bild på det idag när jag fotade för fullt.


Och ja jag vet att jag glömde knäppa en knapp på byxorna haha.
T-shirt 200kr
Jeans 400kr ( som ska trachas sönder )

Nu var de slut på första robinsson också, vad tycker ni? Pappa och jag tycker det verkade lite orealistiskt(typ hej vi har inte ätigt något på 4 dagar men jag mår jätte bra endå! )  men aja, man ska inte klaga.
Ha en trevlig kväll gott folk :) 

Fail

Hey,
Har precis lagt ner photoshop, det gick verkligen inte som jag ville så jag fick ett mindre ryck och treyckte ett antal gånger på control alt delete ,  hehe-
Ikväll är det Robinsson! Det är väl ingen som kan ha gått miste om detta förutom min mamma såklart? Jag fattar det bara inte, varenda busshållplats , varenda reklam skylt , varenda reklam paus på tv, på radio i tidningen ÖVERALLT har det stått att på lördag börjar Robinsson 2009! Och mamma missar detta ? hahah tillåt mig skratta.
Aja så kan de va .. Jag ska iallaf kolla , och hoppas på något annat än fiasko får vi väl göra då. Hörde att tv4 hade slått ngt slags rekord när det gällde att sammla ihop flest korkade människor på en och samma ö. Grattis tv4 Svenska folket jublar!

Ha en fortsatt trevlig kväll hörrni!


Hahahaha

HAHAHA, fick nyss en helgo bild på Mig och Pea från en Idas 16års fest för ett tag sen , måste bara lägga upp den.



ursäkta mina kanske inte superheta tänder ;) haha
so long :)

Solsting på teater

godkväll läsare,
Ikväll ska Perssons och Kullmans över på fastlandet igen, Fast denna helgen blev det inte bio utan teater.
Vi ska se "solsting" , vet faktiskt inte vad den handlar om men han brevbäraren som inte kan säga R är med iallf , och resten av det gänget också antar jag, så det ska bli grymt roligt ikväll! :D
Teatern börjar inte förrens halv 8 men vi ska till Kullmans först tror jag så vi ger oss iväg snart, Jag sitter här och bokstavligt trycker i mig cashew (stavning?) nötter , mmm gottis!
Kom förresten på ngt av det godaste som finns herrom dagen, kokta morötter med smör och salt på! testat de ? om inte gör det :D , så grymt gott haha.



Ha en trevlig kväll ! <3

 

På engelska

Hey, sitter på engelskan. Vår lärare sa åt oss att gå in och hitta låt texter, det var hmm 20 min sen och hon har inte kollat upp från skrivbordet sen dess.. tror hon rättar prov, På lektions tid , eleverna har inget att göra...? Kan vi inte bara få gå hem i det underbara vädret? Jag och såfia blev iallf tillåtna att gå hem halv 2 "men bara den här gången" , wow vi fick gå 5 minuter tidigare  en enda gång. Om vi inte hinner med halv 2 bussen måste vi vänta till 20 över 2 så det är inte så kul .. Och jag är grymt pepp på att rida de nya hästarna idag med :D.







Bild från 9ans avsluning :) saknar <3

Hur var er dag, oj nu reste hon sig upp , hörs ikväll :D

Hos Becka

Hey, jag sitter här hemma hos en FRISK becka och lyssnar på henne ta igen allt skolarbete med hjälp av Fidde :)
Eftersom vi går i olika klasser har dom visst en massa skolarbete medans jag inte har ett skit , ha - ha :D haha
Känns faktiskt ganska bra.
Har ni också haft en helt otrolig dag ?
Jag har till och med suttigt i solen 1,5 timme idag och bara njutigt! Tänk snart är sommaren på väg, hur underbart är inte det?
Som jag skrev igår gick vi bara till halv 12 idag, efter det åkte jag hem och sedan vidare till Becka med hennes Present.
Hon fick ett fint "bästa vän hjärta" ni vet ett sånt där som man gav varrandra när man va liten, mest för skojs skull :) Hon blev väldigt glad! Fick till och med en kram. haha (vilket inte alls är ovanligt iofs)
Hon fick en kurear dig låda med massor av godis , glass , halstabletter och en tidning, Banne mig att hon skulle gå och blir frisk innan hon fick den :/. (kanske lite ironi där ja)
 
Frida bad mig avsluta med en bild :) så så får det bli, ha en trevlig afton :D



En mycket fin bild från Beckas stall, ( hon tycker den är jätte äckligh och säger att det aldrig sett så äckligt ut :P) Där vi har umgåtts hela dagen :) bye

Wow en dagens

Slänger in ett inlägg innan jag går till sängs :) ska somna tidigt hade jag tänkt . Får se hur det går.
Äntligen är jag nästan klar med Beckas present! haha , jag älskar att göra presenter som verkligen betyder ngt och är kreativa! Kan sitta i timmar med sånt. Kan ju tyvärr inte avslöja vad det är jag har gjort än. Men imorgon får ni nog veta :)!

Här kommer dagens outfit, Ganska tråkig men skön som tusan.



Som ni ser till höger lyckades jag även med det omöjliga för Jenny Persson i morse! Jag gjorde en fläta :O . Stolt :D

I love NY t-shirt, Gatuaffär i New york , 10 dollar, 60kr
DieselJeans , Carlings , 999kr

Conversen på fossingarna

presenter är svårt

Hey allihop.
Jag sitter på golvet och pysslar med Beckas födelsedagspresent , haha , det roliga är att hon fyllde i november så förlåt jag vet jag är sen. Men nu när hon väl får en ska det bli en ordentlig en! :)
Dagen var ganska lam, ingen idrott på idrotten istället hade vi gränser, typ "drick inte barn , och om ni gör det gör det inte ihop med en kaggnist iallaf".  Jaho jaha finns inte så mycket att skriva om, eller jo idag på Naturkunskapen skulle vi utföra en massa expriment, så vi sprang runt i våra vita rockar på hela skolan och letade efter saker. yey. vi skulle bland annat äta godis och springa en viss sträcka och sedan vända, vilket kändes endel dumt i vissa lägen . haha .

Hur såg er dag ut ?
Jag har precis ätigt , och helvete (förlåt jag vet jag måste sluta svära så mycket ) att mamma ska laga så god mat, man bara äter och äter , och tillslut sitter man där och är så mätt att man mår illa. Ilands problem ohjaa.
Vi har fortfarande inget i skolan, inget alls. så efter skolan är det fortfarande ovant att kunna sätta sig vid datorn med gott samvete.
Och jag köpte Cheap monday jeansen. Dom sitter faktiskt riktigt bra. Förlåt för dålig uppdate med bilder. Det kommer , de kommer.

Måste ju bara slänga upp några bilder nu bara för det. hmm., se va vi kan finna.
Här hittar vi några, mallorca bilderna Julle tog. Galet va jag längtar efter sommaren!















 

Lyckodagen

Hallå i stugan , hur är det med er?
Jag mår bra, bara bra. Kanske är liiite väl mätt. Men är det god mat kan man inte hjälpa att man äter :) höhö
Idag hade vi dans i skolan, 1 timme disko och 1 timme hiphop. Och jag säger då de. Fy helsike va kul det var med Disko!
Jag och Sara packtade så nu ska vi börja på Disko till hösten! :D yeey, inte alls långt dit nejnej.
(Jag inser nu att det här har varit min lyckodag)
För sstrax efter skolan gick jag och kollade på Jeans och hittade 2 par för 400 kr! Stycket så klart, (sån tur hade jag inte)
Så jag hängde undan båda och nu är det enda problemet att välja, men jag tror jag siktar på Cheap monday Jeansen.
Efter det åkte pappa och jag ner till Färjestan och skulle kolla nytt Tennisrack eftersom de jävlarna inte lämnat tillbaka mitt :(.
Och Jag som fasat över att bli av med 1500 bara sådär hittade ett underbart rack för halva priset så nu kostade det bara 799! Mer pengar åt Jenny!
Nu har jag överskotts energi som vanligt så jag ska jogga. haha
Och en sak till! Min gammla ridkompis ringde och sa att hästen vi red innan behöver ridas igen. + dess kompis , så nu har vi 2 hästar att rida hur mycket vi vill! (Igen)
Ja herregud som jag nyss sa , min lycko dag.

Joggajoggajogga, pepp!

Har fasiken inga roliga bilder, tyvärr . men det kommer snart hoppas jag :D

Söndag , 150309

Hey. Jag orkar inte skriva så mycket nu och egentligen har det inte hänt något sen mitt senaste inlägg. Så jag kör på en gammal goding:

Humör: Trött , men riktigt glad endå.
Gjort: Cyklat till havet med Ludde, Kollat på The break up och snackat med Becka i Tele :D
Planer: Jogga, Gossip girl och försöka jobba lite på samhälls uppgiften.
Ser på: Snart gossipgirl
Lyssnar på: Pink as always.  
Läser: Börjat på Män som hatar kvinnor
Dricker: Honungs vatten, mmmmh :D
Äter: Äpple och  Brändamandlar ( som får en att längta till sommarmarknaden nått så förbannat!)
Bästa
: Deg dag
Sämsta: Melodifestival vinnaren , haha.
Väder: Dagen började med regn dimma och blåst , nu är det "sol" , klart och vindstilla , weird

Ciao

Dagen efter

Hey.
Gårdags kvällen blev händelserik , haha. Det är väl så jag känner att jag vill beskriva den iallaf.
Vi började med att kolla på Män som hatar kvinnor, Jag som inte gillar svenska filmer blev verkligen förvånad över hur bra den var. Väldigt rå och grym men endå, riktigt bra! Så den kan jag inte göra annat än att rekomendera. Får väl se till att läsa boken nu också då, eftersom boken alltid är minst 10 ggr bättre än filmen.
Efter det blev det plankstek på larmgatan 10. Och jag måste bara säga det, trotts att det kanske var ganska dyrt var det mer än värt det. Tror inte jag ätigt så god mat på flera år. Haha och jag överdriver faktiskt inte, (som jag annars alltid gör :P)
Så glöm inte det, Plankstek på Larmgatan 10! Go there.

När magen var full av god mat åkte vi till klassfesten. Eftersom vi var 2 timmar sena, var alla jätte "flummiga" höhö. Så vi kunde gått sitta och skratta åt dom ett tag. Efter ungefär 1,5 timme visade det sig att vi skulle åka till en annan fest som en kille i 2an hade fixat. ( Han är lite av en galning så han hade bjudigt "hela kalmar" alla som ville komma fick)
Vi fixade taxi, och det roligaste av allt var att när taxin väl kom fick vi en limmo eftersom alla andra var upptagna. Jag tog på mig att sitta framme med chaffören och han va så jävla klockren hela resan! haha. Satt och drog vitsar och klagade på "snälla snälla" låten.
Fest nummer 2 var rolig men kanske inte den bästa man varit på måste jag säga. Men ett par timmars dans hann man med :)!

Nu  ska jag gå ut i Garaget och bädda ner mig, sen ska jag kolla på The break up. Hade tyvärr ingen sorgligare, är annars riktigt sugen på en kärlek och gråt film. Hejs :)


Bio, middag, klassfest

Dags för party!
Går inte bli mer pepp :D , hoppas ni får en trevligt kväll, och Becka ( vi hörs du ;) ) haha
Kvällens outfit är enkel:



Diesel linne, 150kr , Carlings
JeansJacka, 599kr , MQ
Nitskärp, 99kr , HM

Jag har grymt bråttom så bilden blev ju som tur var inte stel , nejnej ;)  haha.

Som sagt ha det bra ikväll var ni än befinner er :)  !


Lite nytt.

Godmorgon.
Eller god middag kanske man ska säga?
Min dag började på ett ganska konsigt sätt iallf. Först var jag nämligen ute och gick med Jessika i ungefär 2 timmar, och efter det var jag så grymt trött att jag gick och la mig igen och sov. Så nu känns det som att det var igår jag och Jessika traskade omkring ute i skogen, fast det bara var 2 timmar sedan. Aja  nu är jag vaken, pigg (till en viss del) och glad och har tom hunnit göra om headern lite ! :)

Vad händer idag då?
Jag ska ta det lugnt fram till kvart över fem, då är det samling för Persson,Kullman och Holmströms hos Kullmans. Därifrån ska vi ta oss över till fastlandet för att se på bio( Män som hatar kvinnor) och därefter blir det middag på resturang. Trevligt värre!  Efter middagen tar vi farväl av våra föräldrar och tar bussen till SP08F:s klassfest :D.  Jag har ingen aning om hur vi ska hitta dit , men det löser sig nog.  Och förfest på buss är ju alltid kul , wohoo (y)

Ha det bra, jag bloggar nog mer innan kvällen.



The vind is vänding!

Hey.
Hur är det med er?
Jag mår toppen! Sitter som på nålar av all överskottsenergi, tur att det är tennis om en halvtimme.
Hade helt glömt bort den här youtube filmen som jag fick se när vi inte hade något att göra en kväll i Schweiz. Haha
den är så jävla klockren helt enkelt, finns många fler liknande. Men måste bara visa er den här. Helt underbar.
Se och le :)


Now it continues, tada

Godkväll .
Har nyss varit ute med Ludde och passade på att ringa Becka när jag var ute. Skulle kolla om planerna för filmkvällen i monkväll fortfarande gällde, men det första man hör när någon svarar är "heej" med den tjockaste rösten på länge.
Den stackaren ligger med 39 graders feber och kallsvettas. så krya på dig gumman!
Det är för övrigt varit minst 14 personer borta från min klass varje dag den här veckan. Så det måste vara något som går.
Hur mår ni ? Ingen feber hoppas jag?

Jag tänkte slänga upp lite underhållande bilder från helgens fest för att förhöja stämningen lite :) .
Men innan jag gör det måste jag bara få berätta varför min dag har varit så galet stressig.. Vi skulle nämligen vara klara med en 12 sidig rapport i svenskan tills idag, så igår i skolan skrev jag 2-A4 datorskrivet och var väldigt nöjd, ( jag hade redan skrivigt typ 8 så nu var det ju inte så mkt kvar då) Jag sparade det och mejlade hem det. När jag väl sitter hemma på kvällen och har laddat lite för att orka skriva det sista öppnar jag den bifogade rapporten, och vad ser jag. Att ALLT det jag skrev i skolan är borta ?! Så jag tänkte att okej , jag gör det på sista lektionen idag. Men idag när jag kom till skolan idag och skulle öppna filen i skolan saknades fortfarande all den fakta jag skrev igår!
Där var Jenny Persson nära till tårar vill jag lova. Så det var bara att sätta sig och skriva allt jag hade samma sak igen, fast som alla vet blir det aldrig lika bra andra gången.. Så det var den roliga händelsen i dag gott folk . ( sarkasmen dryper)

Då kör vi bilderna :D haha



Nu ska jag gå och äta macka,mums,  nattnatt


Varför går jag alltid upp för tidigt?

När jag får överskotts energi på morgonen finns det inte så mkt att göra om man måste vara tyst för att resten av hurset sover ...  :D



Idag har nog varit en av de mest stressiga dagarna på terminen, berättar om varför ikväll .
To be continued... Dadada daaa

Deviantart.com

Hey, kom precis in från en joggingtur med Ludde. Galet va kallt det skulle ute idag.
Satta  mig iallf för att leta insepration till bloggen , så jag gick in på Deviantart.com,  en sida där olika fotografer lägger upp sina bilder. Eller ja vem som helst får va med men jag skulle aldrig ens våga mäta mig med de här människorna.
Titta tex på de här bilderna.




Media produktion

Hola, sitter på median och vi har precis blivigt klara med vår tidsaxel.
Ett grupparbete som vi arbetat med i 4 veckor nu, ett samarbete mellan historian och Median.
Den kommer vara 2 meter lång och 42 cm hög så den här bilden blir betydligt mindre, och sämre ;) men nu får ni iallaf en uppfattning om hur den ser ut.

Neeej , min dator startas om :(  damn.

Så nu fick jag liv i den igen. Här kommer bilden på vår tidsaxel:



Nu vidare till spanskan, tror vi skulle kolla på film idag. woho

Hatar att skriva rubriken, det är det svåraste med hela inlägget.

Jag kom just på en sak, igår var jag nog lyckligare än jag varit på länge.
Ni vet, kanske inte just för att gårdagen var så underbar, utan för att jag plötsligt insåg hur bra allt har varit på sista tiden och hur många positiva saker som faktiskt hänt. Jag fick en sån härlig adrenalin kick att jag knappt kunde somna, och det sista jag tänkte innan jag väl somnade var något i stil med "2009 ska bli mitt år". ( klitchigt , jag vet )

Men så ska självklart en sån känsla inte få stanna länge i mitt huvud. Nejnej det vore alldeles för snällt.
Jag glömde nämligen mitt underbara tennisrack på tennisen i lördags när jag tränade de där små knattarna.
Mitt nya ( okej, 2 år men vafan! ) rack, Jag älskade det och räknad med att få spela med det i minst 4 år till. Och så går man och slarvar bort det?!
Jag kollade i klubbrummet och letade förtvivalat i racket-skåpet men utan resultat.. så nu blir det till att hosta upp 1500kr för att jag var så grymt slarvig. På dagens träning fick jag låna Emilias gamla rack som faktiskt var riktigt bra, men ingenting i gämförelse med mitt . snyft.
Aja färdig klagat, eller? Nej vänta ska bara klaga på en sak till, Svenska rapporten tills på torsdag kan dra sig. Så där ja, done.

Hoppas er dag har varit snäppet bättre ?
Min kanske inte va så kass om man räcknar bort de där sista, haha hade en hejdundrandes underbar idrotts lektion i simhallen! Vi satte ihop ett program i konstsim, vi gick in för det så civila i simhallen blev rädda , men bara bättre för vårt betyg då! :D
Nu måste jag verkligen sätta igång med Svenska rapporten igen , ciao :)



 

Godmorgon

Första morgoninlägget på jag vet inte hur länge.
Jag gick upp som vanligt ( när jag har sovmorgon) 06:55 och blev som vanligt klar 20 min för tidigt.
Och när jag sitter där och slötittar på tv kommer pappa in och säger att han endå ska in till stan så nu har jag ingen buss att passa. och detta betyder 40 min extra ingenting att göra.
Datorn kallar :)

Hur ser eran dag ut ?
Min består av Matte-prov , simhallen på idrotten och sen en mysig Nk lektion till 4, sen hem och tennis klockan 6.
Sitter och lyssnar på Rix-morgon zoo förresten , fan grymt roligt att Hjärt ska GÅ från ystad till Haparanda , hahah
Pappa tänkte erbjuda dom att sova en natt här när dom går förbi , men hur många är det inte som gör det ?
Så vi orkade inte. Vi håller oss till att bli underhållna via radio istället .

Dagens outfit är enkel, (gammal bild) och inte samma tights har ett par blommiga från indiskan.



Vinröd långtröja, 149kr , Bikbok
Och Vita Converse :)

Deja vu, Fredag

Här kommer det in ett litet bildinlägg ifrån i fredags då jag , becka och fidde spenderade en ensam kväll hos Becka :D.
Tack för den mysiga kvällen tjejer!


Efter maten får man överskotts energi





Åter tack för kvällen.

nu blir de råplugg med en tallrik havregryns gröt !


Under konstruktion

Som rubriken lyder jobbar jag med bloggens utseende lite hela tiden nu tills den blir precis som jag vill ha den , den ska blir så sommrig det blir, för jag är så jävla trött på bajs vädret just nu.. ( just dom orden vill jag använda för att visa hur mkt jag verkligen HATAR det här vädret )

Iallf , Mamma och jag va på spa och kom hem nyss, och jag måste bara få säga att det var som att gå i ide för en dag!
Helt underbart och välbehövligt. Min dag bestod av att:

Simma i poolen.
Basta.
Sitta i deckstol och läsa ( en shopaholic i New york )
Få en ansikts- Peeling
Äta lunch, Lax och mini potatis :)
Bada poolen
Läsa
Rygg och nack massage
Bada
och så läsa igen

Inte helt fel alltså, Men nu blir det tyvärr till att råplugga till matte provet tills i morgon, blää.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll och kom jätte gärna med förslag på blogg utseendet, som sagt jag jobbar med den lite hela tiden!

Hotel spa skansen

Hey, Mamma och jag ska strax sticka ner till spat, åh gud va skönt det ska bli!
Kan knappt vänta nu.

vi fick en heldag på Skansens spa ( på öland ) av pappa i julklapp och jag surfade precis in där föratt kolla hur det ser ut.
Här kommer lite bilder från "Skansen spat".



Nu ska vi visst åka , men ha en toppen dag ! ( jag är nästan lite nervös, haha :D )

It's getting better

Yey , tack gode gud.
Jag lyckades med hjälp (tack igen! :D) få ordning på blogg menyn.
Här kommer lite bilder från gårdagens outfit.




Klänning, ginatricot, 249kr

Imorgon är vi åter lediga från skolan, så äntligen, för imorgon ska mamma och jag på en heldag på spa som vi fick av pappa i Julklapp.
Det blir ansikts peeling vid 12 och ryggmassage vid 2 . Kan knappt vänta !
Hur ser era planer ut ?

<3

Hjälp

Hey igen , har precis hållt på med bloggen.
Allt blev stålande ( hann inte så mkt tyvärr) men sen fick jag för mig att jag skulle ta bort den där texten ni vet "sök i bloggen"
så jag började pilla med det där, och så raderade jag det stycket i Kodmallarna. Eftersom det är så stört att det inte går att förhandrings granska kodmallsändringarna sparade jag och trodde att nu skulle de va snyggt!
Men vad möter mina ögon när jag öppnar min sida igen om inte att hela menyn ser helt fuckad ut och jag har ingen anning om vad jag gjorde för fel :S.
Så snälla om någon vet vad jag har gjort för fel säg till, vem som helst!
Får se om jag lyckas lösa det här för just nu ser det helt hemskt ut.. Jag jobbar på det helt enkelt .


Nu gör vi om.. Det behövs

Hey, Lämnade precis av en liten Becka hos sin moppe :) Såfia stack en liten stund innan.
Båda sov här inatt efter gårkvällens fest. Och jag måste bara få säga GAH VA KUL DET VAR!
Tacktacktack för en underbar kväll! Halsen är lite öm efter allt singstar, och benen lite sköra efter all dans jag lärde mig, haha men såå värt det!
Vi kom också på en ny lek, den som sist sitter ner på rumpan från stående position får dricka.
Och jag som gick in för leken och verkligen ville sitta först bara fälde ut benen och föll pladask ner på mitt stackars as hahah. Jag tror jag såg ut som Björn gustavsson i melodifestivalen. De fula var att jag va sist endå!
Men skoj ohoj var det :D

Det kommer bilder från kvällen sen :D , hela dagen idag ska jag lägga tid på att göra om blogg designen. Så hoppas det blir precis som jag vill ha det. Den ska skrika sommar för fulla muggar det är det enda jag är säker på.
Kom gärna med förslag.

C ya

Schweiz Del 2

Hey, det blev väldigt sent igår så vi orkade helt enkelt inte lägga in bilderna på datorn.
Fast som vanligt när man tror att man är jätte trött och har gått och lagt sig , så börjar man prata, och prata och så kan man liksom inte sluta. haha
Tycker det är så grymt mysigt att bara kunna ligga och prata med någon. Bara låta huvet slappna av lite och släppa allt.
Så det blev iallf en mktmkt mysig kväll igår! :D ( plus att becka fick göra sitt första blogginlägg, unbelievable! )

Bilderna kommer in så fort jag fått dom. I hope :) haha.
Okej ikväll är det dags att fira Kullman som fyllde 17 den 25 feb, ska bli kanonkul , det blir antagligen en massa singstar och med sjungande i andra chansen ;) haha.
( kommer antagligen bilder från det med) Funderar på om jag ska ha den svarta klänningen från gina som jag hade på nyår.. Jag till höger Kullman till vänster -->


Eller fall jag ska ha ngt mindre "fint". Men det blir nog strålande i vilket fall.

Här kommer iallf del 2 av Schweiz:

Haha kolla så fint mina flätor flyger , för övrigt en grymt rolig backe

Beckabus, visserligen inte samma klass på hennes åkning men jag ska lära henne allt jag kan  ;) mohaha

Vi stannade och åt, den stackars servitrisen tog sönder 2 ölflaskor 1 vinglas och serverade oss fel mat.
Men maten va underbart god endå så det gjorde ju inget :)

Och jag hittade en ensam fotomodell utanför resturangen :)

Och hon hittade mig med! Efter den här bilden blev det snökrig i den 2 meter djupa snön,
Man märkte inte förrens efteråt hur jobbigt det var. Värre än att springa i kvicksand.
Haha och snö överallt, men barn ska va barn right :D?

Innan vi åkte sista åket tog vi en varm kopp choklad på det här underbara cafeét

<3

And of we go then

Men för att ta sig hit var vi tvugna att åka den här liften, och den kändes oerhört säker.. inte
Men det var helt klart värt det efter det underbara åket. Vi åkte från den här bergstoppen ner till resturangen där vi skulle luncha.

Vilket vi gjorde här :) Det var också här jag upptäckte att min mage och saffransoppa inte kommer överens. höhö

Absolut sista åket, snyft. Vi tog en paus och kollade lite på utsikten

Som inte var helt fel.
Tack allihopa för en underbar resa! Detta måste vi göra om

Och alla ni andra skidåkare, besök zermatt jag lovar ni kommer aldrig ångra er!



Hos Beckabus med lyckorus

ojojoj, vi fick precis fart på elden i brasan! mysigt värre kallar jag det.
Hej förresten. Jag är fortfarande på toppen humör! hur mår ni ?
Imorgon är det 17-års fest hos Kullman, så nu ska vi peppa kvällen innan haha.

Jag låter becka skriva det här inlägget i brist på fanatsi ( plus att jag måste gå och hämta mig ngt att äta) Vi ska ta lite finfina bilder ikväll också så kika gärna in runt 11 slaget så ska det nog vara några inne. Fidde svänger in en sväng här med. 

Hej! 
mitt livs första blogginlägg! Kan inte säga annat än att jag känner mig hedrad, hehe.
 men ialla fall, kände att jag måste ta tillfället iakt och jävlas lite med JennyPenny. Så jag tänkte dela med mig lite av de många väldigt (o)smarta kommentarer som lilla jenny kan släppa ur sig, först; 

Zermatt vecka 8 ( hoppas ingen har missat de) där ligger de sk. toblerone berget ( det berget som finns avritat på alla tobleroneförpackningar) När vi vaknade upp första morgonen sprang vi genast fönstret för att titta på detta omtaladeberg, och genast utbrister jenny: TITTA KEXCHOKLAD BERGET! 
det roliga i det hela var att det tog ett ganska bra tag innan hon kom på sig själv, då låg jag iochförsig redan ner på golvet och kunde inte riktigt andas av skratt, men ändå. Resten av veckan kallades berget kexchoklad berget av oss alla. haha.  

Nästa sak. som förövrigt också hände i Zermatt. Vi hade tagit med oss våran datorn ner till Schweiz, och jag satt och surfade runt lite. Jag satt och svarade på ett mejl, när jenny helt allvarligt frågar mig : "hur kan du skriva Å Ä Ö ? "
Jag kunde inget annat än att rent dumförklara henne, så jag satt mest och tittade på henne, innan jag skulle förklara att datorn var ju faktiskt fortfarande svensk,  och precis som förra gången tog det ett litet tag innan glödlampan tändes i knoppen. hehe,

jaja, nu måste vi gå och laga ihop lite mat innan vi ska sitta bänkade framför Let's Dance(vilket liv vi har) tillsammans med fidde när hon anländer.  Hoppas ni fick några skrattiga skratt :) aldrig lika roligt att återberätta en historia, men ändå :) Sköt om er! kram!


Lyckorus med mycke bus

Heey.
Jädrans vilke underbar dag det har varit! vet inte varför , bara blev så helt enkelt :)!
Började med Historia, sen vidare till svenska , efter svenskan är det lunch och det var mig en riktig lunch idag !
Pannbiffar med sås potatis och lingon , MED LÖK! :D muuumms i min mun iallf.
Efter den brak-lunchen blev det ett engelska prov som jag tror gick bra, kunde ha suttigt längre men Kullman stog utanför och väntade så jag skrev så pennan glödde (verkligen inte bokstavligt).

Vi gick på stan, ingen av oss hittade något. haha (börjar undra varför detta va en sån toppen dag endå ;) )
Men när vi gick när på storgatan såg vi någon vi inte sett på länge, Curt! vår gammla So lärare som jag verkligen verkligen älskade! (för att han va en grym lärare inget annat ) Galet va glad jag blev , så han fick sig en kram haha.
Vidare till MQ där jag hittade Jeans shorts som det är bud på att köpa, bara 350kr fast tyvärr fanns det inte många kvar så vi får se om det blir ett panik köp.
Träffade också Elin som jag jobbade med i sommras så hon fick också sig en kram, och vi måste verkligen ta tag i det där med att träffas! Hatar att tappa kontakten med sånna man verkligen inte vill tappa kontakten med.

Väl hemma fick jag reda på att Becka ska spendera helgen hemma och därför kan hänga med på Kullmans fest. Och imon kväll var hon helt ensam hemma så då blir det till att sticka dit och ha skoj! Hoppas nu det här lyckoruset håller sig ett tag framåt för jag känner att jag behöver det (Y)

Det blir en anorlunda variant av dagens outfit idag, men det blir ju iallf en:



Ny trachade svarta Jeans( orginal hela jeansen från urbanoutfitters, 30 dollar, 279 kr )
Thights under, Indiskan, 149 kr
stickad kofta, JC, 499 kr

Vit mysse, åhlens, 99kr

Ledighet med Becka och en Mattebok

Hallåhallå i stugan :).

Har precis kommit in från en joggingtur i garaget ( där vi har ett löparband ) Och berömde mig själv med en lång varm dusch, underbart!
Ingen skola idag, hur skönt som helst, en liten fråga till er alla bara, Är ni också tröttare under en sån här "oväntad" ledighets dag än vad ni är om ni skulle gått normalt i skolan?
För det är jag så det bara smäller om det! Har varit som en lam zombie hela dagen, men försökte såklart peppa lite eftersom jag inte ville vara alltför lam för stackars Becka.
   Vi pluggade endel matte pga att vi har terminens sista matte prov nästa vecka, sen är det bara alla nedrans nationella... Sen hade vi en massa skoj också, men det har vi alltid så tänkte att jag inte behövde nämna det ;) haha, Idag körde vi tex mandel-kastning och fasen jag tror vi lyckades fånga de sista 5 i munnen utan en enda miss! :D

Förresten MONKI har kommit till kalmar :D! haha inte så farligt sen med att berätta det va ?
Men iallaf helt underbart, tyvärr blir det nog lätt så att alla fjortisar springer dit istället för till BIKBOK nu och rensar butiken på allt rosa och guld :S .  Inte för att jag vill ha de rosa och guldiga men ni fattar principen.
Imon blir det iallf till att försöka hitta snygga gladiator sandaler, hörde att dom hade lite på monki så det ska jag såklart kolla upp!

Vad tycker ni om Monki? Hiss eller diss ?

Btw, Den här höpte jag på Monki i sthlm.


Blommig högmidja kjol, monki, 250 kr

Shan Atci

Hey, Idag är jag glad :D.
Vet inte varför egentligen, men vafan ibland ska man va det med.
Imorgon är vi lediga från skolan! Gaah va skönt.. sova sova sova, och sen kommer Becka och då blir det till att "plugga" höhö. Får se hur det blir med det men det ska nog gå bra får vi hoppas :).

Shan the man igår va ju så grym rolig att man nästan kissa ner sig, haha. Han hade så klockrena kommentarer hela tiden så man bara satt och log så mkt att det gjorde ont.
Julle och jag tänkte speciellt på en sak som han hade så jävla (ursäkta) rätt i!
Han sa nämnligen såhär,
 " Jag vet att alla tjejer här inne kommer hålla med mig och att ingen kille kommer hålla med mig om detta, men , såhär är det. Tjejer är minst 5 ggr smartare än killar! ( alla killar buade och alla tjejer jublade ) Men jag säger inte att detta är till er fördel tjejer!  Om ni till exempel pratar med en kille som ni gillar i telefon, och han gillar dig, så kanske ni avslutar samtalet och det sista han säger är , Hejdå vihörs Puss, då menar han BARA hejdå vihörs Puss! Han menar inget mer än det han säger och sen tänker inte han mer på det. Men ni tjejer är sådär smarta så ni fortsätter tänka då, ungefär såhär .. Hmm vadå puss betyder det att han verkligen vill pussa mig nu eller är det ngt han säger till alla tjejer, och vi hörs ? menar han att vi gör det snart eller liksom om typ 2 veckor , osv "

Och tjejer håll med mig om att DET STÄMMER !
läskigt men lite skoj , så han tog upp lite sånna där saker som vi tjejer inte tänker på men när man sen hörs det så fattar man hur sant det verkligen är ! haha , riktigt kul :)

Det blev en massa text nu så här kommer en bild på de underbara skorna jag köpte i sthlm för 2 veckor sen!
( men nej det sket sig eftersom datorn inte verkar vilja ladda upp bilder?! ) Kommer in bild så fort jag fixat det här lilla problemet :)




De är iallaf bruna och jag köpte dem på Dinsko för 399kr , ett riktigt klipp enligt mig
(äntligen fattade datorn :D )




 

Ensam korridor? Yes

Hallåhallå.
Hoppas alla ni som läser detta sitter hemma i era sköna stolar och har det lite roligare än mig.
Jag står nämligen upp i staggs korridor, helt själv. haha , mobbad , jag ? nejnej :)
Nej men allvarligt, Jag slutade för ungefär 1,5 timme sedan och just nu väntar jag på Julles mamma som ska hämta mig klockan sisodär halv 5 så bara 40 min var nu! yey haha. 
Mina klackar dödar mig btw, varför valde jag högklackat av allt just idag ? 

Till en början fick jag iallf sällskap av Beckis och Sara Astner ( Med tyskt uttal och pisk ljud på Astner ;) haha ) och Men eftersom Beckis ville hem och Sara "ville" gör prov så sökte alla mina sinnen upp en ensam dator som jag kunde bilda klubb med :)!

Flumigt inlägg ? endel. 
Men ja .. har man inget bättre för sig så-.  
Det pinsammaste som skulle kunna hända nu är väl egentligen att en hel klass bara väller ut vid sidan om mig eller ngt liknande. För då skulle väl ungefär hälften stanna upp och undra vafan jag står och skriver för uppsatts mitt  i korridoren, höhö. ( ser det framför mig lite hela tiden så skriver fort som fan)

"PLING" - Oj sms från kullman där ja .
Ska nog svara ;) haha

Hörs när jag kommer hem , SHAN THE MAN ikväll! gogogo laddar för fullt .


Schweiz del 1

Har precis varit hos Becka buus. lika kul som vanligt du :)
Vi red, helt underbart, och fodrade (jag vet jag är duktig (Y) ) och sen bakade vi kladdkaka.
För recept gå in på arla.se , jätte bra ifall du vill ha lätta recept rakt i hand.

Hos Becka bus fick jag iallf bilderna från sportlovet då vi var och besökte Schweiz, eller rättare sagt Zermatt, som ligger i Schweiz. Vi åkte skidor i 6 underbara dagar, och en servitris sa att det var det bästa skidvädret sedan 1999!
Galet vilken tur man kan ha va ?

Här kommer en hel del bilder från det, Fortsättningen följer nog i morgon eftersom jag har ergonomiläxa tills i mon :(.

 Fräscha flickor i bilen på väg upp :D

Första dagen , i liften på väg upp



Jag sa ju att det var för bra för att vara sant.

Första målet efter ett antal timmars åkning blev det den klassiska rätten Rösti.
Grymt gott!

Här ligger alltså Zermatt, i mitten av alla underbara klippor och berg.
Vi bodde ungefär i centrum så i mitten av smeten på bilden :)!

Inte så bra bild kanske, men det jag vill säga med den är att dom inte har bilar i
Zermatt för att snön ska vara så vit som möjligt , så dom kör antingen elbilar ( som gick
Fort som fan) eller hästskjuts, otroligt mysigt att inte se en bil på en vecka måste jag säga!

Dag 2:

Dag 2 var vi över i Italien, just den här backen tog ungefär 45 min att ta sig ner i om man stog på.
Väl nere på jämn mark i Italien blev det mat på Italiens resturang, mumma


Och såklart after skii :D

Dag 3 vaknade vi upp med 30 cm nysnö och nästan först i de översnöade "pistade" backarna,

härligt





Förlåt va bara tungen beckis ;) hahaha

Galet skönt att slippa så mycket folk överallt!
Nästan ensamma i alla backar ett tag där :D


Nu får det vara slut på del 1 av resan men glöm inte kika in i mon då del 2 kommer! :D
Btw i morgon går jag och Julle och kollar på Shan the man som kommer till nybro!
Hoppas på många skratt, ha en bra kväll , ciao :D



RSS 2.0