Springbreak

Unbelievable! Jag har trotts min frånvaro 10 läsare om dagen, och hur länge sen va de jag skrev senast? haha
Det har hänt en hel del sen dess, lite för mkt för att ens orka dra upp en lång resumé men just nu lever jag livet ända ut i fingertopparna! Med andra ord livet leker, igår va de spingbreak, jag var utanför med en massa underbara vänner, och som alltid med vännerna var det kanon! Rena rama sommardagen för bövelen, fick dessvärre ont i ögat vid 9 tiden och när jag vaknade i morse kunde jag inte ens se med de ?! Helt igensvullet, what the fuck.. dagen innan min födelsedag och allt. För ja juste jag fyller ju faktiskt hela 17 år i morgon , Jennys getting old. 17 ska bli ett toppenår, man brukar säga de vid nyår " 2009 ska bli det bästa året någonsin" men det sket sig för mig redan i Januari , depp osv, så jag kör på 1 Juni nu istället så jag kan starta på ny kula.

Ja ni jag slänger upp lite bilder från spring break när jag får tag på några som vanligt eftersom jag total vägrar ta med mig systemkameran till en fylle fest :). Btw såg mitt första slagsmål igår på gatan , ingen härlig syn de inte.. Men polisen anlände kort därefter så det var inte så farligt iallf.
ciaao

10:36

Helt underbar kväll igår! Bästa på länge, dansade, dansade och dansade lite till. Kom hem vid halv 4 och damp i säng, vilket betyder att jag är pepp på att göra precis ingenting mer än att gå ut och sova i solen nu. Vi hörs kanske ikväll,
Kvällens outfit lovade jag er, så:




Klänning-dailyexpress, svartanaglar, smycken-HM , skor-Arnold


på väg i säng

Hej, har nästan slått mitt rekord i läsare idag igen haha! Helt otroligt med tanke på att jag knappt bloggar längre, men varje gång blir jag lika pepp så just keep on coming! Imorgon tar min kära vän Jessika studenten så jag är ledig från skolan, hurrahurrahurra! Efter en antagligen enorm student middag och en massa hurrande, kramande och hoppande av lycka bär det av hem för att göra sig iordning ordentligt inför Logen( ett ställe där alla från de 3 gymnasieskolorna ska festa) Innan Logen blir det samling hos Elin, tack för att vi får va hos dig. Jag är verkligen peppad på imon kväll, Vi ska ha så kul och jag ska bara släppa alla beskymmer och ha kul med mina vänner hade jag tänkt!
Det är Hawaii-tema under kvällen så jag har köpt lite fina blommor att ha runt halsen, haha, ni hör ju jag är pepp på det här!
Jag lovar er att slänga upp bild på kvällens outfit i morgon innan jag sticker.




Nu blir det en bra film och en skön säng, ciao

Melodifestivalen

Och melodifestivalen med kullman blev det slutligen! Haha, jag som var så inne på att bojkotta hela tävlingen, det gick i stöpet efter att ha hört Norges bidrag var jag såld. Såg ni den killens ögon? Och jag verkade inte vara ensam precis, aldrig har det varit en sån överlägsen seger i melodifestivalen, och enligt mig var han verkligen värd det.
Har ni på något mystiskt sätt lyckats undgå melodifestivalen? Here you go...



Och en sak täll när vi endå snackar melodifestivalen, Hahaha vi får inte glömma förra årets mest klockrena!



Melodifestivalen ikväll?

Tjena, sitter och lyssnar på Halo- med Beyonce ni vet. Den är ju faktiskt bättre än jag tidigare tyckt, men så är det alltid med mig, jag kan hata en låt de första 20 gångerna man hör den men sen den där 21 gången då händer det något. Mysko sånt där haha. Igår bar det av till Andens kalas endå, hade lite ont i huvud, hals och mage men hon fyller ju bara en gång om året så fy skam om man missar det då. Lika trevligt som vanligt med de tjejerna, blev en massa ätande, pratande och kortspelande, haha, vi spelade plump ( har ni spelat det?) Om ni inte har det är det ett kortspel där man ska ta ett antal "stick" och om man lyckas ta "rätt" antal stick som man förutspådde vinner man, kände att det var en oerhört bra förklaring, haha. Men iallf man kan sitta i timmar och spela, riktigt roligt, och vem vann om inte .. Jag. Fast får skylla på att det bara va 1 person till vid bordet som hade spelat det innan :).
Jag fick lite Dejá vu känsla när vi spelade, senaste gången jag spelade plump satt jag i schweiz lite småsjuk och vann då med haha. ( Det där skrev jag mest för att reta Becka)
Så vad händer ikväll? Melodifestivalen för fulla muggar?
Kullman kommer hit och vi tror vi kommer bojkotta hela tävlingen och kolla Twilight istället, Har ju Ben&Jerry's i frysen.
Hoppas ni får en toppenkväll vad ni än gör!



Saknar Julia extremt mycket

Sjuk med änglar och demoner

Sjuk , just när de börjar hända lite roliga saker i det alldeles för normala livet så går jag och blir sjuk.. Så nu sitter jag och tröst knaprar i mig kex, får se om jag kan komma iväg till Andens lilla födelsedags kalas ikväll. Har verkligen längtat till den här kvällen och sen går det och blir såhär .. Aja jag biter ihop och äter panodil varranan sekund.
Måste också be om ursäkt för grymt kass uppdatering och en hel del onödiga inlägg, men jag har helt enkelt inte orkat.
Nå vad händer ikväll ? Jag har ju redan berättat om min, så här kommer lite bilder för ovanlighetens skull nu för tiden.  Just nu läser jag änglar och demoner(jag vet jag är efter) och jag har aldrig läst en bok som i detalj beskriver en plats man själv har varit på känns jätte lustigt. Så här kommer lite Roma bilder


















Varje gång jag tittar på sånna här random semesterbilder undrar jag hur många bilder man själv finns med på där ute i världen, haha skulle va ganska kul att se dom. Tänk människorna på de här bilderna, de har ingen aning om att de finns med på en dator i sverige och att folk kollar på dem nästan dagligen.
Nu ska jag försöka duscha, är jag den enda som hatar att duscha när man är sjuk? Aja ska man bort måste man vara liite mer fräsch än vad jag är nu, hehe.
ciao

Hej hopp , läs de här!

Så (ursäkta) jävla rätt!

Bildlöst

Mmm nybakta scones, aldrig fel nu ligger dom i magen och fy tusan va mätt jag är men så går de väl när man inte kan sätta stopp. Idag har jag varit i skolan hela långa dagen , började med Np i matte och efter det spanska redovisning men det gick väl bra alltihop tycker jag. Efter skolan brummade jag på moppen bort till Elin som skulle skriva ett psykologiarbete och behövde en "normal" tonåring att fråga lite frågor på, så jag blev försökskanin. Riktigt mysiga frågor, och så blev det ju endel snack utöver de med. Och nu sitter jag här 2 timmar senare alldeles för mätt ( fast går det bli det på scones egentligen? ) och ska snart ut och jogga med lilla vovven.  Just nu ligger han med mamma i glasan och vilar, dom är så söta dom två ! haha Ligger på varsin sida av soffan ihop kurade båda två och sen när klockan piper vaknar båda och är lika pigga som om dom druckit en massa koppar kaffe. Själv blir jag bara tröttare av att sova på dagen, går bara inte, antingen blir jag tröttare eller deppig så undviker det helst.

Nu blir det till att röra på sig lite, ha en toppenkväll, och om inte hoppas den är läxfri iallafall


Jag kan inte sluta le..


Fy sjutton..

Godmorgon alla morgonpigga läsare, Sitter på est och jobbar med en reklam bild i Photoshop. Riktigt tråkigt, men bara 2 lektioner kvar i det här ämnet nu, så nedräkningen är galet nära slutet nu, woho!
Om jag inte skulle varit så förbannat trött skulle jag hoppat upp och gjort en "sommarlovs dans" , Juste förresten min kära kusin Annie fyller 17 idag, så grattis gumman bara ett år kvar nu! Fast jag har tänkt lite på det där med att alla hatar sin 17 års dag och bara längtar till 18, man kanske borde se 17 som sin sista tid till att verkligen utnyttja det här med att vara barn för sen kommer alla se på en som "vuxen" och ansvars tagande. Så om 19 dagar ( fyller jag år ) ska jag göra en lista på saker jag ska göra innan jag fyllt 18 så kanske året går lite snabbare.
Woops nu kommer Magistern, Ha en bra dag ciao

På en luftmadrass...

Det var så jag vaknade i morse, sov nämligen över hos en kompis i kalmar, katta, eller ja kalmar och kalmar men i kalmars utkant kan man iallafall säga att hon bor. Hoppade nervöst på bussen dit igår efter skolan ( har aldrig åkt buss dit innan så hade inte en aning om hur det skulle gå) men efter att ha frågat endel busschafförer och en rädd passagerare kom jag äntligen fram! Från ett bonne land till ett annat kan man väl säga, dom äger en gård där ute i läckeby och den är så mysig, 3 hästar och en liten kissekatt :).
Katta är galen i att fota och hon är riktigt grym på det också! Hon har till och med en egen studio man kan sätta upp med skärmar och allt. Så jag fick testa att fota och ja det gick väl sådär men kul var det iallaf, och sen fotade katta mig utomhus och jag förtår inte hur hon fångar ljus och allt men bilderna fick sånt liv när hon tog dom , och om en bild inte blev bra visste hon exakt vilken inställning hon gjort fel på osv.
Berättar mer om det senare för nu ska jag måla min brors rum ( får 10 kr i timmen av honom :O haha ) Så vi hörs senare.



Kika in på Kattas galleri
Hon är helt otrolig med kameran.

Tetris for life!

Känner att jag är en extremt oseriös i allt jag gör just nu, (inte allt men jag överdriver som vanligt). Har spenderat en timme till att peppa inför 3 timmar nationella engelska proven i mon genom att spela tetris<----- spela spela spela, jag lovar det är som terapi. Hoppas ni haft en bra dag trotts vädret, min kan vi ta upp en annan dag när jag inte är såhär glad :), Hejsvejs

Ni kan väl inte ha missat..


Valborg

Hej, hur kan man vara så trött efter en hel helg med bara vilande? Jag kan bara inte förstå det helt enkelt, skolan suger all must ur en som en svamp. Efter skolan idag vandrade jag till frisören och klippte till mitt egentligen alldeles för lång hår(som jag är för fäst vid för att klippa av) men hon sa att det inte var särskillt slitet så jag behövde inte göra mer än toppa hela kaluffsen och sen lockade hon det till söta korkskruvar över hela huvet så jag ser ut som en 5 åring just nu :) haha.
Kom hem 20 i 6 och åt massor av mussli, så nu har den svällt och jag har ont i magen, good job right ;).

Alla bra biljetter till Green day är redan bokade och jag vet inte om jag ska beställa endå . Jag menar det är Green day vi snackar om här! Har varit lite av en dröm att se dom nu ett tag. Men ska ringa såfia och Kullman och se om dom tycker det är värt de. Ikväll blir det bara till att ligga i sängen , chatta och kolla 2½ men. Sköönt.










Effektiviteten flödar

tjollahopp, kullman har fortfarande inte visat någon närvaro på msn, weird eftersom hon praktiskt taget är besatt ;) men bilderna kommer jag lovar. Idag har varit skrämande effektiv, Jag fick upp och red i 3 timmar i morse, efter det stekte jag och målade en hylla till rummet mitt, pappa och jag åstakom en ganska speciell wok med nudlar(inte särskillt gott faktiskt) vi beslutade oss för att köra och köpa glass och från affären och hem joggade jag 8km. De ni :D haha, så nu sitter jag här helnöjd med min glass i hand!
Häagen- daz ska det va, mmmh :)  haha åter igen blev jag grymt chockad när jag kollade mitt besökar antal, jag slog gårdagens rekord?! Vad är det som händer , någon spelar mig ett spratt jag svär, men får väl hoppas att folk bara har fått för sig att min blogg är något att ha trotts allt :)! Får väl säga välkommen och hoppas ni stannar! :D
Hörde att det skulle bli dåligt väder på måndag, så imon blir det väl till att ta vara på den sista solen, och lyssna på mammas eviga tjat om att jag måste smörja in mig , för solen är nämligen mycket stark vid den här tiden på året. vilken tur att hon säger det varje dag och en gång i timmen annars skulle jag ju totalt glömma bort solen. Så en hyllning till lilla mamma. Haha-

nu ska jag kolla lite robinson igen och sen kommer jag tillbaka :D! ciao

Valborg

Heey, känns jätte konstigt att jag faktioskt inte har bloggar på ett tag, eller ens orkat tänka på att blogga.. gick bara in för skojs skull nu och skulle kolla om mina läsare har sjunkigt ner till minus någonstans men vafan ser jag då om inte att de va läsar redkord idag HAhaha, så jag kanske ska sluta blogga helt så kommer alla besöka min blogg hejvilt!
Jag hade världens mysigate kväll igår med klockrena vänner med flera,  först var det grillning med förfest och efter det 20 års fest.
Och lika weird som vanligt vaknade jag halv 7 i morse och gick ut en lång runda för att andas ren bonne luft hemma hos Julia. Så där traskade jag helt själv mitt ute i skogen halv 7 på morgonen och bara tänkte på vilket underbart liv jag har egentligen.
Sen satte Julles hund Simba efter ett par harar så man kan säga att han störde mina tankebanor lite där eftersom jag satte av efter honom och skrev av all min kraft. Men stopp på honom fick jag iallf :) haha
Roligt att jag besrättar mer om min morgonpromenad än om hela valborg, men aja. Haha
Om kullman någonsin loggar in på msn lovar jag att ni ska få gårdagens outfit ovs, köpte en ny sommarklänning om Daily express igår. Helt underbar! Så den ska ni få se de lovar jag.
Så nu ska jag skruva upp ABBA på högsta volym och bara fortsätta ha en mysig fredags kväll.

Ciao, eller som min mormor brukar säga "Fridens liljor" ... HAHAHA , ehm förlåt men det är så gulligt att man bara måste få skatta åt det. haha 

RSS 2.0