SCHWEIZ / ZERMATT

2 år, två korta små snabba år, har det gått sedan jag följde med Becks+familj till Zermatt för en vecka bestående av perfekt skidåkningsväder. Helt klart en av de bästa resor jag någonsin gjort. Första gången jag åkte skidor utanför Sverige där de flesta backarna består av max 10 min åkning nerför backen och dubbla tiden upp igen, vilket ..ja.. suger? Om man nu då jämför det med backarna och åkningen i Zermatt, 30-45 min upp 1-1,5 timme ner. Fattar ni? Man stod och njöt på skidorna i en hel timme innan man faktiskt skulle sätta sig i en lift igen! 

Berättar mer om själva Zermatt i nästa inlägg, nu, underbara nostalgibilder:

  


NEW YORK SHOPPING DEL 2

Vilken U n d e r b a r dag det har varit! 15 + solsken och en madrass ute i solen, minns inte när jag kände sån sommarvärme senast? Underbart, som sagt! Nu vidare till det jag faktiskt skulle blogga om, nämligen förstättningen på New York Shoppingtipsen, okej då ska vi se vad vi har kvar också..

2 andra affärer som är typsikt Amerikanska med "bas" kläder är GAP och Banana Republic, Det bästa GAP jag varit inne i ligger på 750 Broadway, New York, och är 3 våningar högt om jag minns rätt. De har ¨såklart annat än bas kläder men de är just baskläderna de är kända för ha bra kvalité osv på. Banana republic ligger faktiskt lite överallt i New York och spenderar man en dag i staden är det omöjligt att inte gå förbi en enda banana affär.GAP innehåller för de mesta också såna här smink och smyckes "bås" i deas lokalerHaha inte för att jag vet om jag kan kalla detta shoppingtips men besöker man NY måste man besöka (L)M&M affären(L)

tyvärr har jag inte tagit så många fler bilder på affärerna jag var inne i ( var upptagen med att faktiskt shoppa i dem heh..) men andra affärer ni/du måste besöka är:

Victoria Secret som ligger på  115 5th Avenue, New York, jag lovar er den affären kommer ni aldrig glömma. Världens bästa underklädes affär!

Topshop! Som tyvärr ligger lite avsides ( men dock ganska nära det UrbanOutfitters jag bloggade om) ligger på: 478 Broadway & Broom New York.

Hör av mig om jag kommer på fler. Och fråga gärna vad ni vill så försöker jag svara :) /Jenny


NEW YORK SHOPPING

Haha tack Mia för din kommentar! Klart jag kan blogga lite om NY shopping, dock är det väldigt svårt att hitta alla butiker i New York ( om man nu inte tar taxi överallt) för det finns tyvärr ingen "självklar" shoppinggata som t.ex. i Oxfordstreet i London eller Drottninggatan i sthlm. Men jag ska göra så gott jag kan, såklart!

Okej Först och främst MÅSTE du besöka Forever21 på Time Square! 4 våningar av bara billiga kläder, underkläder, skor , smycken , smink , bikinis! Tyvärr var det strängt förbjudet att ta kort i affären, direkt efter bilden nedan kom 2 biffiga vakter fram och bad mig lägga ner kameran hah, usa asså..

Sen måste du ju såklart besöka HM och ZARA, som faktiskt ligger i närheten av Time Square, ligger bara en tvärgata bort och går inte missa om man åker taxi. Adressen är 640 5th Avenue, New York. Dom ligger mitt emot varandra så hittar man den ena hittar man den andra!

Urban outfitters är såklart också ett måste, Urbanoutfitters (den jag tänker på) ligger på Fifth Ave at 43rd St. och ligger riktigt bra just pga att den ligger där en massa andra (billiga) smyckes och skoaffärer ligger. Urban ligger på hörnet av gatan men om man står utanför Urban och frågar någon om vägen till närmaste Forever21 (och dom pelar åt rätt håll ) så kommer man gå på en gata som består endast av billiga smyckes och skoaffärer! Tog mig 2 timmar att gå en sträcka som vanligtvis skulle ta 20 min typ hah. Urbanoutfitters ligger ungefär 15 min med taxi från Time Square och kostar typ 15 dollar att åka till.

Något du också måste besöka är "The New York Yankees store" ( som du kan passa på att gå in i när du är på väg till Empirestate) Inte för att det är så mycket "mode" men det är en grym känsla av att vara där inne helt enkelt. Och enligt mig har dom riktigt snygga T-shirts :) Den ligger som sagt nära Empire på adressen 5th Ave, New York.Nu hinner jag inte mer men bloggar mer om det imorgon!


RSS 2.0