The amazing place CUBA

Tack och lov, blev precis klar med spanska arbetet som ska vara inlämnat i morgon. Den är handlar om det oerhört intressanta landet Cuba! ( sarkasmen flöder just nu :) ) Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer , måste limma in alla bilder i ett fotoalbum, vi var nämligen tvugna att göra ett fotoalbum om hela resan också.yeey.
Lovar att bli bättre på att blogga eller ta en paus.. får se vad det blir :D.

Om de vore så väl att man festade på en klubb på cuba nu .. drömma går ju alltid. Haha
Nattinatt

Goset

Var bara tvungen att slänga upp den här bilden på Julias hund (simba) innan jag går och lägger mig. Den är så mysig på något sätt, påminner om ett av de där enorma gosedjuren man ville ha när man var liten men mamma alltid sa att jag kunde få "den här nallen istället, den får iallafall plats i sägen" haha.
Nattinatt


När skolan tar all tid ...

Hey, verkligen tusen gånger om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna, har blivigt alldeles för mycket text och för lite bilder också, men jag hoppas ni vet anledningen till det sista. Bara 3 dagar i skolan denna veckan, och nu är det ju bara 2 kvar så det kommer nog bli väldigt lugnt. Och det är lika kul att se alla vårkläder i skolan varje dag, man vill bara hoppa högt och skrika äntligen! Det här har vi väntat på!
På valborg åker jag, kullman och kanske såfia till nybro( till Julia <3 )  och firar in våren för fulla muggar, 20-års fest på det :)! Mamma och pappa kommer hem ikväll, trodde faktiskt inte att jag skulle längta så mycket efter deras hemkomst men det gör jag, har varit mer krävande än jag trodde att ta hand om en liten vovve och en storebror alldeles själv. Och tro mig det den sistnämde var svårast. Mamma frågade mig igår om det var något jag önskade mig från Rom, och jag kunde ju såklart inte sluta min lista på saker, haha. Mamma fick stoppa mig och säga att det inte hade all tid i världen , men jag var väldigt bestämd på den punkten att jag ville ha en brun frasväska. Så det lovade hon att fixa om hon hittade en såklart :D
Ha en toppen kväll, ciaao

Fast brun ska det vara,

Grillning

Äntligen efter 4 timmar, och jag skojar inte, är vi nästan klara med spanska arbetet. Jag är väldigt nöjd faktiskt.  Vi satt ute på altanen och jobbade som freaks i solen, så lite färg fick man också. Känns fortfarande som sommarlov, men det blir det ändrig på imorgon när klockan piper 06:00 vill jag lova. Gossipgirl om 50 min! Äntligen, haha, är galen i den serien just nu.
Här kommer bilder från gårdagens grillning förresten, enjoy!







1. Chinos-HM , Linne-MQ, Jeansjacka-MQ , klocka- morfar gjort :).
2. Kullman, Carro(the host for the evening) ), Jag, Pea, Felicia och Jullan

Precis

Tjollahopp, tack vare min älskade hund sov jag ända till halv 8 idag, sen skulle han bara för skojs skull väcka mig genom att krafsa mig i huvet och sen springa till dörren. Så min dag startade med upp och ut. Traska i skogen är väl alltid kul.
Hann tyvärr inte blogga igår innan jag stack iväg till grillningen.. det blev en jädra stress där så jag fick sminka klart det sista och göra håret när jag kom fram :) haha igen skada skedd iallf. Väntar på att Kullman ska vakna så hon kan skicka bilder från igår, då får ni också kvällens outfit osv.
Juste, dagen kommer spenderas med en spanska kompis , vi måste skriva hela vårt spanska arbete idag så det får ta den tid det tar.. och hoppas det blir bra helt enkelt.
Hoppas ni hade en toppenkväll i det strålande vädret! Ciaoo

Sommar för en dag!

Godmiddag får man väl säga, har varit ute och ridigt med Jessika i det underbara, kan man kalla det sommarvädret?
Helt underbart iallf, och man lurar sig nästan på vädret, känns som vilken sommarlovs dag som helst! Drömma går ju alltid. Pappa ringde igår och gissa vad, dom har regn i Rom! Haha , lite skadeglad får man faktiskt va, fast idag skulle det visst bli varmare så jag får va lite glad för deras skull också. Tur att Rom inte är stället man åker till bara för att steka iallf.
Ikväll blir det grillning med en bunt tjejer, mysigt, och jag står för kvällens fotograferande, anmälde mig för skojs skull :D + att jag snart får abstinens efter att få hålla i en bra kamera igen. Tror det var 3 dagar sedan nu.. hehe

Nu ska jag gå och börja måla naglarna och sånt där småfix innan kvällen. Ha det bra i solskenet bloggar innan jag sticker!

New York New York


















Bloggtips

Tjenixen, sitter på svenska lektion och jobbar om bloggar, vi fick läsa Malin Wollins blogg, förlåt Malin, Men nej jag gillar verkligen inte din blogg. En blogg som jag därremot fastnat för är Floras blogg, helt otrolig ge den ett försök eller fastna direkt som jag, hon är så söt!
Nu blir det snitzel med kulpotatis och smarrig sås! :D mumms
Ciaoo


sommaren 2009


Black and white

Eftersom dagens outfitt inte var särskilt intressant, lägger jag upp morgondagens outfit istället, sounds smart ha ?
Så nu får ni en hel bunt "Jag är fjortis och tar kort i spegeln bilder" eftersom att mamma och pappa som sagt för tretusonde gången tog den andra :)! Är inte på humör för fem öre, och ska nanna tidigt för första timmen i morgon är engelska nationella uppsattsskrivning! yeey, ciaao







Nitsandaler- arnolds , Cheapmonday jeans - kompaniet , svart linne - dailyexpress , väst - MQ , Skinnarmband är egentligen ett skärp som morfar har gjort.
 

Text och åter text

Förlåt förlåt för dålig uppdatering men som sagt , grym idétorka just nu..
Det kommer igen jag lovar, frågan är bara när. Just nu sitter jag iallf och skriver klart en labbrapport medans det är 18 + utanför och jag egetligen borde röra lite på mig med ludde. Men det får vänta i allf en halvtimme till. Förresten, visst blir man störd när man har skrivigt 5-6 sidor för hand och är jätte stolt över hur mycket man har skrivigt! När man senare ska skriva över det till datorn visar det sig att man bara fått ihop 2,5 sidor. Blir lika galen varje gång, så från och med nu ska jag skriva med pyttepytte små bokstäver så jag slipper bli besviken. Haha, go I-lansprobelm!
Mamma och Pappa tog kameran med sig till Rom i morse .. :/ så nu har jag som sagt bara crap-mobilkameran. Men det ska funka!
Jag vet det är tråkigt med text, hoppas ni orkar läsa. Hejhej åter till arbete, bloggar ikväll med bilder :)

Idé torka

Hejsan, blev ett lite senare inlägg idag på grund av att min käre bror i stort sätt lever framför den, (okej han tränar typ fotboll och festar också ) Men resten av tiden spenderas här. Mamma och pappa åker som sagt till Rom i morgon så pappa och jag var precis och köpte resegottis till dem inför imorgon :) haha.
I pappas fall innebär detta 2 ton jordnötter och i mammas fall 2 ton russin/godis. Så så fick det bli, och jag fick mig en stor påse cashewnötter också, mmm :D. Annars idag borde jag jobba på labbrapporten så jag har den gjord. Men får nog bli senare ikväll orkar verkligen inte nu.
Är tyvärr i lite av en bloggtorka nu , men tipsa mig gärna om något att blogga om?
ciao

Godmorgon

Åker med mamma idag så fick en liten lucka i morgon shemat. Lång dag idag, går till 20 i 4 , men den nya psykologiläraren vi har då verkar vilja komma hem så fort han kan så vi får alltid gå minst 40 minuter  tidigare, lika spännande att se om man hinner med bussen varje onsdag! Haha.
Direkt nu på morgonen har jag en powerpoint redovisning.. Efter att vi har arbetat med det i 4 veckor är man lite lagom less på det så skönt att få det gjort.

En läsare frågade igår om jag kunde skriva dagens outfit på gårdagens "dress" så jamen javisst kan jag det! Och jag är bara glad att du frågade, jag behöver lite tips på vad som gör bloggen bättre :)
Here you go:



Vitt linne/miniklänning - Topshop
Cheapmonday jeans - Kompaniet
Skor - Din sko

Sunkiga skor goes... ?

På väg till tennisen fick jag ett ganska vanligt "Jenny-raseriutbrott", Moppen startade inte och jag blev bara mer och mer frusterard ( jag har en cross så man kickar och kickar och kickar och kickar och kickar! You get it) Tillslut blir jag så flyförbannad att jag springer upp och hoppar på cyklen istället,
Probelm nummer 1 : Jag är förbannad och cyklar som en dåre de första 500-700 meterna.
Probelm nummer 2 : Jag är redan efter den sträckan trött eftersom jag gav allt.
Problem nummer 3: Jag har nu en 40 minuters cyklings periodframför mig, lite mer än 1 mil.
Problem nummer 4 : Jag har motvind och ser allt som kommer i min väg som ett hinder, och därmed blir jag förbannad på allt som kommer i min väg.
Ja, ungefär så kan man sammanfatta min cykeltur ner till tennisen- Men jag fick väl extra motion antar jag :) haha.
Väl nere på tennisen fick jag ett slags utmattnings skrattanfall och kunde inte sluta skratta i min andfådhet.
Trevligt trevligt, det ska jag inte göra om på läänge vill jag lova.

Dessa Conversen köpte jag i 6an! Galet att de fortfarande passar.. Men bara desto bättre för mig, jag ska nämligen köpa mig en burk vit sprejfärg och spreya dom vita!
Kommer Before och After bilder på det när jag genomför det, Ska bli spännande att se hur det blir.



Ursäkta den sunkiga bilden men upptäckte att kameran va out of battreri.
Ciao mis amigos.

Första skoldagen, check!

Tjolahopp!
Precis som jag trodde slutade jag en timme tidigare och kom hem halv 4, stålande planering de där måste jag säga.
Första lektionen idag = första läxförhöret efter lovet, bra start! Nej men det var faktiskt väldigt lätt och jag kunde alla svar så. (haha vilket oväntat självförtroende? )
Den här veckan är därremot lite smått pluggig, tyvärr.. Men ska göra så gott jag kan med blogg och vänner och allt!
Mamma och pappa far till Rom på torsdag och jag är hemma själv med bror i 5 dagar, = WOHO! hahaha,
Eller ja vi får se hur mkt WOHO jag vågar mig på ;) haha.

Sitter och knaprar i mig världens godaste mellanmål Kellogs K, och ska iväg på tennis nu. Blir 2 timmar idag eftersom det visst var vårstädning idag. yey.
Vi hörs ikväll nu ska jag trycka i mig lite Kellogs till, måste ju ha något i magen när jag röjer på plan.
ciao

Gooood morning

Första skoldagen för min del idag, har endel bråttom för bussen går om 10 min och jag har en bit dit kan man säga, slänger in lite bilder på dagens så får vi se om jag hinner blogga i skolan senare :)!
Slutar annars vår Nk en timme tidigare idag pga halvklass så kommer förhoppningsvis hem framåt halv 4 tiden.






Ciaao

En liten hyllning till Topshop!

sådärja! Nu är allt som "måste" göras idag gjort. Har pluggat endel, varit på utvecklingssamtal ( som gick förvånandsvärt snabbt ) Lämnat tillbaka ett linne och hämtat ut Jessikas student present. Så det var väl inte fler måsten idag än någon annan dag antar jag :)
Ikväll ska jag baka scones! Blev så förbannat sugen på det igårkväll vid typ 12 tiden så jag bestämde att det va bättre att göra det idag, haha, annars hade väl mamma fått rycket på mig i morse.
Såhär har iallf min senate timme sett ut, (förutom 1 toalettbesök och en massa tuggumituggande)


På mig har jag världens skönaste linne från topshop


Samhälle..




Ciaoo, åter till pluggandet.


20 april

Som vanligt kommer jag inte på någon "slående" rubrik så det får bli dagens datum. Tidigare i morse blev jag som vanligt lika förvånad och lika glad när jag såg att det redan vid 8 hade varit 3-4 läsare inne och tittat på bloggen. Det betyder att endel läsare går in innan skolan och kollar, sånt gör mig glad! :D Fortsätt med det så¨lovar jag att jag ska ge er ännu bättre uppdatering.
Idag ska jag faktiskt plugga, har en samhälls läxa tills i mon och 2 inlämningar tills nästa vecka, om jag blir klar med endel idag kan jag ta det lugnt nästa vecka förhoppningsvis :).
Hoppas ni får en toppen måndag. Hoppas vi hörs senare under dagen, ciao

BTW! Nelly.com s stora REA öppnar idag för allmänheten! Gå in och fynda för bövelen!

Mycket sånt här nu.

Några mer där ute som har samma tur som vi på stagg?
Vi har nämigen inte skola imon heller på grund av att man ska hålla utvecklongssamtal hela dagen, så jag kan sova hur länge jag vill. Fast tyvärr kommer nog morgondagen gå åt att plugga, och sitta en halvtimme med lärare och pappa.
Klarar inte av min mentor heller, jag har fått byta mentor, varför vet jag inte och min tidigare tyckte jag faktiskt ganska mycket om men den här tror för det första att jag heter Maria? Och är engelska lärare som snackar så mycket svengelska det går.
Skrämande hur man kan vara så dålig på det språk man ska lära ut..



Tror jag ska boka biljetter till Takida nu, måste bara slå kullman en pling om det, hörs senare!

Give me student

Goddagens, har precis varit ute och traskat i skogen med min kära gammla jobbarkompis Elin :), det fusket tar studenten om mindre än 2 månader. Men jag ska iallf just för den dagen låtsas att jag också tar studenten och skrika "fy fan va vi är bra" Ihop med henne. Man kan ju få drömma ibland menar jag.
Nu ska Jag+ familj plocka upp utemöblerna och göra huset lite sommrigt, sen blir det till att fota för min del. Har verkligen fastnat för det nu :) riktigt roligt när bilderna blir bra.

Ciao, bloggar senare.

Dagens outfit


Slut på semestern

Godmorgon!
Julle kommer nog hem från stallet vilken sekund som helst nu, jag har precis varit ute och joggat. Galet skön morgon!
Fast nu seglar tyvärr molnen sakta in över småland. Får se om man kan fånga någon sol idag, hoppashoppas.
Idag är dagen jag åker hem från min semester på bonneland. Har varit helt underbart som vanligt. Imorgon väntar minst 3 arbeten som jag måste ta tag i så jag peppar verkligen, not. Menmen nu ska jag njuta av min sista tid med julle för ett tag!
Ha det bra tills jag bloggar ikväll.

Sommarfestival, ett måste?

Hej, kan knappt hålla ögonen öppna, så tyvärr får det bli ett ganska kort inlägg igen. Men kanske är skönt att slippa läsa så mycket. Julia ska upp och hoppa med häst i mon med,fast bara träning denna gången, jag sa att jag hellre stannar här "hemma" och joggar en runda eller går med hunden så så får det bli. Drömde såna freak drömmar i natt så jag knappt fick någon sömn, och det är ju trotts allt lov så imon ska det sovas :)!
Sitter här och längtar till sommaren och alla underbara festivaler, vilka vilken ska ni på?







Det hör ju trotts allt sommaren till! :D
Nattinatti

Fredag

Hejsan, vi kom hem från stallet för 2 timmar sedan och sen dess har vi fullständigt stekt i solen. Känns på kinderna nu vill jag lova! Vi planerar att hyra boog och elliot ikväll och antagligen äta massa gott till det, så vi planerar att först sticka till friskis och svettis och svettas lite.
Ni fick inte heller se en bild på gladiatorsandalerna igår, så idag lovade jag att bättra mig och se dethar jag också gjort. :)



Blev lite snabba mobil bilder men lovar att det kommer bättre så fort jag kommer hem ;)
Ciao


23:00

Klockan slår om en minut 11, Julia ha rprecis krupigt i säng. Hon åste ju vara utvilad inför mogrondagen, Hennes första hopptävling ever! :D Har kameran med mig såklart, men självklart glömde jag sladden hemma så bilderna får ni inte se förrens på lördag eller sen fredagkväll.
Hittade inte en bild på mina skor heller, inget verkar funka som det ska idag. Haha Men jag är superglad att jag ens hittade ett par skor så ska kanske inte säga något.
Sitter och kollar runt lite på Julles dator och hittade en mapp med en massa modell bilder hon tog för några månader sedan. Måste bara få ladda upp några, dom är helt underbara! I morgon kör på vi på att ta egna, nu när jag faktiskt har kameran med mig för en gångs skull. Blir nog inte så mycket bloggande i morgon tyvärr.. Men ska försöka framåt kvällen iallf. Ha en toppen kväll och en toppen fredag ciaaoo





Hope and Glory

Sitter och njuter vid Julles dator till den här helt underbara låten.
Snart sjunger vi nog med av fulla muggar, är faktiskt förvånad över att det inte har hänt än. Haha sjunga är vår grej! :D
Har köpt ett par skor idag, gladiator skor med nitar, Slänger upp en bild senare ikväll. Sätt nu på högsta möjliga volym och njut!


Iväg

Hejsanhejsan.
Ska strax hoppa på bussen in till stan och efter det möta upp min syssling Julias Mamma, åker med henne till Julia på bonneland i Nybro i några dagar. Gah det ska bli skönt. Julia ska tävla i hoppning för första gången i morgon, så jag ska stå där som stöd och skrika på henne ;).
Bloggar från the big city NYbro senare idag. Tar med kameran för här ska det plåtas.
Under min lilla stadsrunda ska jag leta efter gladiatosandaler med nitar på också, drömma går ju alltid menar jag :P.

Jag just nu,









pic

Min dag i bilder.













It's fixar time

Tjolahopp.
Känner att bloggandet får ta stryk nu när vädret är helt underbart + att vi har påsklov! Men ska försöka hinna blogga igen senare. Pizzan igår var helt underbart god, vi åt Pollo(jag gjorde bort mig när jag beställde men de tar vi en annan gång ;) ) Kullman och jag delade på en Pizza, muma :D, efter det blev vi riktigt sugna på glass så vi gick ner till vattnet och köpte varsin strut. Ovanlig dag för Jenny Persson :) haha.
Vi vandrade runt och hade allmänt jätte trevligt.

Nu ska jag ut i solen och fota, har fått en sån jädra kick( tuggat för mycket tuggumi nu igen. )
Njut av vädret <3

Pizza tonight

Nu är jag hemma och färdigshoppad. Riktigt skön dag faktiskt. Tog som vanligt 2 timmar innan jag började fynda, ,men när jag väl kom igång hittade jag endel endå.
Ikväll bestämde vi oss för att äta pizza på Robertos, så jag och Kullman ska möta Anden vid 7 tiden, antagligen spenderar jag hela kvällen där :)! Fy tusan va det var länge sen med pizza nu. Men gott är det, själv älskar jag Pavarotti! Det är den med oxfilé och beanersås(stavning?) på, shit nu vattnas det i munnen min!
Solen skiner så nu ska jag vila på altanen och sen ut med Ludde en sväng. Ha en toppendag.

Juste, här kommer dagens köp också! :D

 

Snuvig och på väg till stan

Godmorgon, första gången på lovet jag satte klockan.
Jag har kännt mig lite halv febrig i 2 dagar nu, men idag är det lite bättre iallf! haha Jag har en anledning till att känna mig lite sjuk. I förrgår tog jag Becka och Fidde vårt första dopp i havet! haha.
Vi sprang allt vi hade ut i det 8 gradiga vattnet och bara skrek hela vägen ut, sen slängde vi oss i och spang som galningar in igen. haha, Snacka om adrenalin kick vi fick efteråt! :D
Idag ska jag och Kullman in till stan, ska hitta student present till en kompis och sen ska jag göra så många sommarfynd jag bara hittar.
Efter stan vill jag bara hem och slänga mig i soffan med en stor filt och kolla film hela eftermiddagen!
Tips på bra film? Ha en toppen dag :)

Dagens outfit :)



T-shirt, urbanoutfitters
Chinos, HM
Peace-halsband, Har morfar gjort.
Sliver armband, glitter


Hemma från Mormor

Sådärja!
Hemma från mormor, Finns det något bättre sätt att slappna av till 100% än hos sin gulliga mormor som var tionde minut säger "Vill du inte ha en kaka till, du ser så mager ut?" Och för lilla mormors skull tar man en kaka till, trotts att magen nästan spricker. Haha, aja det är smällar man får ta helt enkelt ;).
Har jag skrivigt att jag förlorade dubblen förresten? Ja iallf, vi förlorade men det var grymt lika och extremt spännande. Jag spelade med en as schysst kille, minst 3 år ynge än mig, som jag verkligen underskattade först. Han var sådär kort och pyttig så jag tänkte direkt att det här är kört, men efter halva matchen var det han som räddade mig mer än vad jag räddade honom, så riktigt kul match verkligen! :D

Igår kväll var jag ute och gick en lång runda med min underbara kusin i det fina vädret. Träffar henne bara på sommrarna och en dag eller 2 under andra lov som mest, och vi växer endå aldrig ifrån varrandra! Helt otroligt faktiskt, hon berättade att hon tyvärr inte kommer till Öland i sommar eftersom hon (och alla andra :S) har fått sommarjobb. Jag får väl kidnappa henne och riva ölandsbron så hon inte kommer hem helt enkelt :).

Imorgon ska jag in till stan och lämna tillbaka blusen min, bestämde mig för att den är för anti sommar för mitt humör just nu, så jag ska hitta något jag verkligen verkligen vill ha ist + att vi ska beställa det "nya" köket på Ikea i mon :D, äntligen!

Hittade förresten den här underbara t-shirten på Bikboks hemsida! Så den ska jag leta efter i morgon iallf :) , Bra nu har jag ett mål. Ha en toppenkväll!


Vi vann!

VI VANN! Vi vann vår dubbelmatch, det var faktiskt väldigt orättvist eftersom dom var minst 2 år yngre, men jaja, vi vann i allf, haha. Imorgon klockan 10 spelar vi semifinal, hoppas jag för jag vet inte om min medspelare kan komma. Vore väldigt synd om vi fick lämna walk over och förlora bara för en sån sak men jaja. Dierkt efter matchen i mon (om det nu blir någon) åker jag till mormor tills måndag kväll och firar påsk med henne :) Mysigt med andra ord! Men kommer alltså inte kunna blogga på nästan 2 dagar. Mormor är inte precis hightec tanten, snarare tvärt om. Men det är så det ska va, tänk en mormor som sitter och smsar med sina vänninor, det är sånna vi kommer bli. Svårt att föreställa sig.

Om ungefär en timme kommer Becka och Fidde, Kanske också en gammal vän till Fidde, Lina. Får se.
Jag bjöd in lite tjejer till "tjejkväll" men de andra skulle bort, eller fick gäster (såklart det är ju påsk så) så det blev bara vi, men bara desto mysigare säger jag! :D
Nu ska jag ut i solen igen sista minuterna medans den värmer och sen ska jag se om jag ska baka något för kvällen, Shit känner mig som en Hemmafru, Bjuder över vänninor och bakar höhö. Illailla. Haha

Ha en trevlig kväll och njut av det fina vädret nu bara!


Dubbelmatch

Godmorgon, Jag vaknade hos Becka i morse och var tvungen att ringa pappa direkt eftersom jag var tvungen att hinna hem innan dubbelmatchen som börjar om en timme ungefär, Jag har inte ens an aning om vem jag spelar med? Så det ska bli intressant. Om vi vinner går vi vidare till Semifinal i morgonbitti klockan 10.
Mamma och pappa är ute ur huset hela dagen/kvällen , dom var visst bortbjudna så jag har huset för mig själv och ska kanske ta och bjuda över någon senare, Beror på hur matchen går (går det för dåligt vill man inte va med mig efteråt :) haha)
Men strålande sol är det här iallf! Hur är vädret hos er?
Mitt läsarantal har ökat på sista tiden och hållt sig där! Så jag blir lika glad varje gång jag kollar på statistiken nu för tiden! :D
Keep it up readers!
Och en sak till, en läsare skrev att jag var väldigt lik en i The hills, (heter det så? har faktiskt ingen koll på den serien) Hon skickade till och med en bild! Haha , Jag tycker inte det är ett dugg likt faktiskt, vad tycker ni?


Nehe nu måste jag byta om och slänga ner racket i väskan, Vi hörs efter matchen. Önska mig lycka till! 

Påskbord på ingång

Hey allesammans!
Nu har jag legat ute i solen i minst en timme och läst/sovigt och njutigt. Går det göra annat?
Nu fick jag ett ryck och bestämde mig för att blogga lite innan påskbordet, är vi tidiga med det förresten? Alla andra verkar äta Påskmiddag i mon. Haha aja påskmat är gott så det spelar ju ingen roll.
Har inte ätigt sen 10 eftersom jag innan mitt solande red med Jessika i 2,5 timme och när jag kom hem därifrån var jag så trött att jag bara damp ner i solstolen. Har blivigt lite brun nu iallf, och fräknig som vanligt :).

Jag köpte en blus på HM herromdagen, men är väldigt osäker på om jag vill behålla den eftersom den inte ger mig sommarvibbar precis, kanske inte så att jag slänger pengarna i sjön eftersom jag kommer använda den, men jag får alltid sån noja över klädköp jag är osäker på. Skulle bara för en dag vilja ha hur mycket pengar som helst, bara för att se hur det känns liksom. Den drömmen känns ganska lång borta av någon anledning, och ett förbannat sommarjobb verkar det ju inte finnas på den här ön heller. Men jag får bita ihop och söka vidare :).

Här har vi iallf blusen jag är osäker på, Och gud va blek man är nu förresten, tänk efter sommaren sen, bruna ben och Jeans shorts, perfekto :D
Märkte att sommargästerna redan börjar komma förresten, på väg till Jessika tidigare idag var det inte mindre än 5 husbilar på samma rastplats! Pensionerna kommer tidigt iår verkar det som, nooo haha.
Kommer bli ett helvete att övningsköra i sommar när vägarna är fulla av sura turister som tycker att vägen tillhör dom.



PÅSKLOV!

Tjosan hejsan, kravlade mig precis ur sängen och kan knappt få upp ögonen. Blev ganska sent framför datorn igår, fastnade bara helt enkelt. Nu sitter jag och är glad över att det äntligen är lov! Tacktack det var verkligen välbehövligt.
Dagen innehåller tyvärr endel plugg endå, men ska försöka få det överstökat innan påsklovet börjar på riktigt. Så slipper man tänka på det varje dag, "Jag borde kanske göra det där idag, men nech det är ju lov". Så lika bra att ta tag i det nu.
Tänkte blogga lite seriösare senare idag, ska rida om 2 timmar tror jag, och sen kanske det bär av till Becka. Det var ett tag sen tyvärr. Så nu ska vi ta igen det!

Klubbmästerskapen i tennis fortsätter i morgon, fast då är det dags för dubbel. Har faktiskt ingen aning om vem jag ska spela med, Men det får väl blir en rolig överraskning i morgon antar jag. Haha, Alla där nere är trevliga som få, så det ska nog inte bli några problem.
Nu ska jag ut i solen ( molnen börjar komma :(  ) och jobba lite på psykologi, hörs som sagt senare med ett roligare inlägg!

Aldrig för gammal för Disney

Hey, kom precis hem från en riktigt lyckad och mysig kväll med "staggnisterna" , vet ju inte vad jag ska kalla dom :)! Men det är i allafall 5 tjejer från min klass jag menar när jag skriver så :D .
Vi gick i skolan till halv 2, vår lärarde var snäll och släppte oss 15 min tidigare eftersom det var vår sista lektion och nu är det äntligen lov! Efter skolan gick vi en runda på stan och jag köpte svart nagelack, oj så sommrigt. haha, men har velat ha ett ett tag nu så tog chansen när jag såg det.
Efter mitt otroliga kap och en runda på jakt efter B&J (vi köpte half baked) tåg vi bussen till E-line och fick upptäcka en ny del av kalmar, faktiskt aldrig varit ens i närheten av där. Trodde faktiskt inte det fanns mer att se av kalmar men tänk så fel jag hade.
E-line och hennes mamma bodde i en jättemysig lägenhet där vi körde på nostalgi och kollade på Disney filmer hela eftermiddagen/kvällen! Dundermys, haha, Vi kom fram till att Aladdin är grym rolig även i vår ålder. När vi blev lite småhungriga gick vi och köpte Pizza ( dom köpte pizza och jag raggmunkar ), Helt otroligt gott faktiskt.
Som sagt en mycket trevlig kväll med mycket trevligt folk.



Kommer fler bilder när jag får tillgång till det :), godnatt







Behöver jag skriva vart jag är?

Ja som ni förstår är jag åter tillbaka i skolan, sitter på svenska lektion och vi jobbar med bloggar! Fick ett häfte med frågor om vilka bloggar vi läser och om vad tex vi skulle skriva om vi haft blogg. haha Hyffsat lätt arbete om man bloggar mer än 2 ggr om dagen-
Imon är vi lediga från skolan, wihoo, så ikväll är det disney kväll hos E-line, en klasskompis :).
Vi ska kolla på alla klassiker och äta gott hela kvällen, B&J  så klart. Det blir att hänga med henne direkt efter skolan så tyvärr kommer jag inte kunna blogga förrens sent sent ikväll, men med sovmorgon i mon kommer jag kunna vara uppe hur länge jag vill!
Nu måste jag börja läsa min väldigt konstiga bok, tidsräsenärens hustru? Läst den?
Jag ska skriva en 5 minuter redovisning + analys på den sen så nu gäller det att jag förstår den till fullo.

Ha en toppen dag så hörs vi inatt/kväll!
Ps, Högsta läsarantalet på länge igår! Tacktacktack , fy 17 vad glad jag blev när jag såg det nu! Ciao

Och fortfarande kvar i skolan!

´Haha, visst det känns faktiskt ganska hemskt att man efter snart 11 timmar i skolan fortfarande har en timme kvar!
Vi har precis övertalat 2 mycket intresserade 9or att välja samhälle/media. Känns som att vi har gjort vårt för idag faktiskt eftersom det inte kommer fler?
Synd att det är så dåligt informerat men bra för oss så kan vi slappa lite :)!
Pappa kommer och hämtar oss 5 i 8 så fet är som sagt ett tag kvar endå. Med brist på något annat att göra tog vi "fina" bilder i fotostudion. I mon är det sista dagen i skolan innan påsklovet! Thank god! 

Ha en trevlig kväll nu kom 2 förvirrade 9or in så måste slita mig. 


 

Still in school

God middag, vi åt mumsig påskmat idag i matsalen :)
Blev 5 mackor med massor av köttbullar på, och stekta kroppkakor till det, haha låter smaskens va ?
Nu har vi plugg timme, har tyvärr både spanskan och Nk:n hemma så det blev bara att sitta här och blogg för min del.
Finns ingen sladdhär och ingen kamera så kan inte ta några roliga bilder heller, tycker bloggen ser så tråkig ut utan bilder. Bara text text text,  eller ja när jag går in på en ny blogg och det inte finns några bilder blir jag extremt uttråkad iallf. :)
Efter skolan blir det som sagt stan , får se om jag hittar något roligt, det har tyvärr börjat regna här nu också så imon blir det varma kläder tills solen kikar fram igen.
Ha en fortsatt bra dag, nu ska jag gå och dricka en massa vatten, blev så förbannat törstig av det här tuggumit!

I skolan

Gomorgon allihop.
Sitter på mediaproduktion just nu, första gången för dagen jag får tillgång till dator , får se om det kommer fler tillfällen senare :) , Vi jobbar med powerpoint, grymt tråkigt tyvärr. Men är nästan klar, tyvärr är klar inte samma sak som nöjd i det här fallet men jag orkar verkligen inte lägga ner mer tid på den..  Vi ska redovisa efter lovet så jag har lite tid på mig också.
Hur ser vädret ut hos er idag?
Just nu är det strålande sol här, inte ett moln så vitt jag vet än, men vädergubben sa att det skulle bli regn i eftermiddag, vi får hålla tummarna för motsattsen helt eneklt, Såfia och jag ska gå på stan efter skolan och jag ska hitta någon fin sommarklänning, thats my goal for today:D. Gjorde ni förra inläggets personlighets test förretsen? Stämde det? Skulle vara kul att veta att det inte bara var jag som fick en läskigt bra beskrivning av mig själv.

Nu blir jag snart påkommen av läraren här, hejsålänge! :D


Personlighetstest

Hejsan, nu hamnade jag här igen. Och tur var väl det, för Julia skickade precis ett grymt personlighets test till mig! Verkligen skrämmande. Ni måste bara göra det, klicka här! ifall ni har lust att testa, resultatet är dessvärre skrivet på engelska så det är ett plus om man är ganska bra på engelska för att förstå hur bra resultatet verkligen beskriver en.
Hoppas det ger er samma weird-känsla som det gav mig för det beskrev mig verkligen på pricken!
Tyvärr måste jag sätta mig och skriva lite på min Labbrapport nu , ha en trevlig kväll :)


Somnar snart

Nu damp jag ner i datastolen för första gången idag, men det lär inte bli den sista vill jag lova.
Är oerhört trött efter skolan, då vi förvisso fick sitta ute i solen nästan hela dagen, tacktack :) haha Men endå man bli så matt av långa skoldagar och har liksom inte ork till mycket mer än data och lite chatt innan man slänger sig i säng.
Får se om jag får något "ryck" senare och faktiskt gör något vettigt utav kvällen, hehe, känns verkligen inte så nu iallf.
Hur var er dag i då? Bra får jag hoppas.
Imorgon stannar jag kvar i skolan efter skolan, ska ha lite föreläsning om hur samhällemedia är osv för de blivande media barnen. Ska bli lite spännande att se vilka de är. Har för övrigt inte en aning, kanske någon man känner.
Såklart får vi ersättning för denna oerhört jobbiga uppgift, biobiljetter till mig, yey! :D
Känns som att jag måste börja blogga om något lite roligare än skolan snart , men för stunden orkar jag bara inte :)

Dagens outfit:
 

I skolan

Godmorgon, sitter i skolan och har en onödig 45 minutershåltimme innan första lektionen börjar. Har alltid det på tisdagar men det är bara bita ihop. Vi får ju en timmes sovmorgon iallf. :)
Idag går vi länge så kommer inte hinna blogga innan 6 ikväll iallf, får hoppas att lärarna är snälla och låter oss jobba ute en lektion iallf, så man kan få vara ute i solen :D, det fina vädret håller sig för oss i småland än så länge. Wihoo.
Nu ska jag jobba lite om kuba igen och sen ska vi nog ha samhäll med världens slappaste lärare :)
Ha en toppen dag!

Lilla bilden, höhö

Tjena,
Riktigt skön dag idag! Fast de 2 första timmarna i skolan var samma sak som döden, somnade nästan på båda.
Men sen va de andra 2 inställda så :)! Satt kvar i skolan med Becka och 3 killar i hennes klass och snackade ett tag innan bussen gick, riktigt trevligt.
Tyvärr har jag en liten läxa denna kväll, så den ska jag ta mig tid att göra. haha,  Ska verkligen inte klaga egentligen, Jag har nu haft 4 läxfria veckor! Vad uti ... är det här? Förra terminen var ett rent helvete och nu överdriver inte jag, 24 prov hade vi tryckt in under den terminen.
Så det är väl bara tacka och ta emot. Efter skolan har jag inte gjort mycket, Joggade en liten runda med Ludde och körde hem moppen från service. Så nu har jag moppe igen, yey , jag kan speeda upp till 45!! ( grym ironi) Jag vill ha mitt trim tillbaka! snyft. Men bara en sommar kvar nu sen är det bil som gäller. :)

Dagens outfit:



Jeansjacka, MQ
Klänning, Topshop
Tights, HM
Converse


Sömntuta :)

Gomorgon klockan är snart 10 över 7, det borde inte vara lagligt att gå upp så tidigt så man hinner sitta och blogga 10 över 7.. Men aja bara 4 dagar kvar som sagt. Och så jobbig är väl inte skolan när man slipper läxor ett tag framöver :)
Dagen kommer nog se ganska normal ut tror jag, kommer hem sent, omkring 4 går väl bussen.  Vädret går inte att klaga på. Inte ett moln på himlen och ett par + grader redan nu. Så jag har våriga kläder, kunde bara inte hålla mig, är så trött på allt svart och grått nu. Färger ska det va!
Ha en bra dag i skolan, eller på lovet, många har ju trotts allt påsklov redan nu :)





Naw, kolla på honom! Det finns nog ingen mer morgontrött hund, han total vägrar att lämna sängen innan 10 i mer än 5 minuter.  Så nu när jag går till skolan ligger han i en mjuk och varm säng i 3 timmar till. Känns ju rättvist. :)

Helgen är slut..

Gokväll, eftersom jag precis har pratat med Becka i telefon i 40 min och det sista hon sa var "blogga om att jag är bäst" så får jag väll skriva att "Becka är bäst" :)
Från en totalt ointressant fakta för er eftersom många av er inte ens vet vem becka är, går vi till något lite mer intressant. Nämligen att det bara är 4 dagar kvar av skolan och sen är det påsklov! :D
Vad ska ni hitta på på lovet? Jag har ett ganska fullspäckat shema är jag rädd, hatar när jag har det på lov. Lov är ju tiden då man bara ska sova och kolla film med kompisar. Men visst ska jag ta mig tid till det med såklart.
Jag hoppade bio ikväll, orkade inte ens kolla om någon ville hänga med, det blev en lång ridtur istället och en liten runda med Ludde för att fånga det sista av dagens solsken. Jag tror nästan jag har "bränt" mig lite om kinderna i helgen, är extremt varm i ansiktet och röd om kinderna. Och fräknarna är fräknigare än vanligt så ja visst syns det att våren är här!

Nu blir det till att kolla ut vad man ska ta på sig i morgon till skolan, och gud va shoppingsugen kliar i fingrarna! Vill ha nya fina vårkläder, blommor och short. Lite tidigt är jag rädd men bättre för tidigt än för sent visst?



Bästa väskan någonsin, Köpte den i en liten väskbutik här på öland för 249kr. Tyvärr la den ner för ett halvår sedan. Men jag hann iallf utnyttja den. :)

13:30

tjohej.
Nu börjar solen titta fram för oss på öland igen efter en molnig förmiddag. Jag har precis ätit lunch och sitter och äter efterlunch nu ;) haha, Cashew nötter for life! Hade tänkt slå Jessika en pling och kolla om hon vill rida en runda och nu för studen blev jag så förbannat sugen på bio, så ja varför inte?
Måste kolla om det går någon bra för iofs, och kolla om Kullman eller någon annan vill gå med mig. haha
Nu ska jag ut i det fina vädret igen och be för att molnen ska försvinna! :D

En bra förlust

Gomorron, kom precis innanför dörren efter tennismatchen ännu tidigare i morse. Eftersom jag inte började med "JAG VANN" igen så förstår ni att jag inte heller gjorde det. Men jag är verkligen inte lessen för det! Det var en grymt bra match och det var verkligen spel om varje boll, så det var ingen förnedrande förlust precis. Ruggigt kul iallf och ett bra sätt att börja morgonen måste jag säga. Har ju redan motionerat för dagen nu :D.

Vidare till igår kväll,  det var så mysigt! Vi hade tyvärr ingen kamera med oss. Alla blev väldigt förvånade över att inte en enda kotte hade tänkt på kamera! Vi grillade vår korv och mashmellows och satt och åt och hade det mysigt för övrigt.
Riktigt trevligt gäng verkligen, hade träffat nästan alla innan men fick se endel nya ansikten iallf.
En kille var så klockren! Han hade tagit hela den här "grilla" grejen super seriöst och tagit med sig stora stek biffar som han skulle grilla, preblemet var ju att vi bara hade ved och papper med oss och inget galler att lägga något på. Så han stack en pinne i sin stora stek och stog där och grillade den. Jag fick aldrig reda på om den var god eller ej, men han åt den iallf. haha , jag undrar hur hans mage mår idag? haha

Såhär såg jag ut igår afton :)!


Och en sak till!
Jag blir alltid kallad P-son eftersom jag heter det på Bilddagboken, (själv gillar jag det knappt men ingen annan hette ju det) Iallafall vi var och skulle handla igår efter tennisen och kolla vad jag såg på parkeringen!



Så klockrent!
Tack och hej(leverpastej) bloggar senare idag

bråttom!

JAG VANN JAG VANN JAG VANN! :D Yeey jag vann min tennis match!
Imorgon möter jag förra årets vinnare kl 09:00 , blä påå den tiden eftersom jag rpecis nu ska iväg på strand festen!
Hinner tyvärr inte blogga mer än såhär men lovar att jag slängar in biklder i mon på morgonen och hela dagen i morgon för övrigt , på mig har jag De håliga jeansen och en "rosa" t-shirt.
Har tyvärr väldigt bråttåm men som sagt kommer bilder i morogon , godkväll allihop! <3

Tennismatch om 2 timmar

Godmorgon får jag väl säga, sov tills för 20 minuter sedan. och efter det tog jag kudden och gick ut i solen och somnade igen, haha.
Det skulle helt klart kunna vara en sommarlovs morgon, och det gör att längtan efter sommarlov bara ökar mer och mer! :D
Men det är inte så farligt långt kvar nu. Vad händer idag då? Jag har tennismatch kl 13:30 , klubbmästerskap inget större men lite pirrigt är det väl. Vinner jag möter jag förra årets klubbmästare i morgon och det kan jag lova kommer bli pirrigt!
Efter tennisen bär det direkt av till nybro där det är fest/grill vid en liten sjö. Första utomhus festen för iår! haha
Det svåra är att man inte har en aning om vad man ska ha på sig, man ska va snygg men endå varm + att vi ska va där vid5 tiden och då är det fortfarande varmt och fint.
Får väl ta med mig en riktigt tjock tröja i handväskan så jag inte fryser fast framför brasan. slänger in en bild på outfiten innan jag kilar. :)

Ut i solen nu och njut! så hörs vi senare

Sommarkänsla gånger 1000

Tjena, kom precis hem från en cykeltur med Ludde. Vi var nere vid havet och jag passade på att fota endel. Men som vanligt blir jag galen över att alla bilder ser jätte bra ut i den där lilla rutan och sen när man kommer hem strålande nöjd blev det inte alls som man tänkt sig. Men så pjåkiga blev dom inte denna gången iallf :)!
Pappa och jag var nere och köpte färg till Niklas(bror) rum innan och då passade jag också på att snällt be om en Ben&Jerrys, höhö. Det blev en Chocolate Macadamia, aldrig provat förut så detta ska bli spännande.

Här kommer också dagens , förlåt, Kvällens outfit:








Jag tog en bild genom solglasögonen bara för att testa, det blev för tusan nöstan bättre än utan. :O



Ge mig sommar nu!
Mamma ropade precis att Elle tidningen har kommit så nu blir det iväg och syna den! :D

Godkväll

Soldyrkaren

God dagens ! Den lätt varmaste dagen hitills, det går verkligen inte vara annat än glad glad glad!
Precis efter skolan (som slutade med en riktigt rolig mattelektion) gick jag och såfia på stan, jag bokade klippnings tid den 4maj, får se om jag gör någon förändring eller bara toppar . Lutar åt toppandet där. :)
I skolan för övrigt har det varit sommrigt och på lunchrasten satt alla ute i solen och bara njöt.
Nehej nu ska jag ut i solen igen och kommer nog in när den har gått ner ungefär, hörs senare ikväll. Btw imon kväll är det myskväll framför brasa utomhus! Låter skönt va?




Köpte även nya solbrillor på Gina, 59kr!


07:30

Godmorgon, min mage kurrar som aldrig förr. Vaknar alltid vrålhungrig, och idag ska vi äta frukost i skolan (pga hälsoveckan) så jag måste vänta i mer än en timme till innan jag får frukost.
Men jag tror det är värt det, de skulle visst se ut lite som en resturang frukost med bär, frukt , kokta ägg osv. Sicken fredags lyx :)!

Idag blir det en annars vanlig skoldag och jag ska se om jag orkar gå en runda på stan efter skolan också. Såg världens sötaste topp igår på MQ, marinblå/vit rutig och samma färger fast blommig på en del ställen. Idag har jag en tråkig outfit så jag vet inte om jag lägger upp bilder på den senare idag eller om jag bloggar om något roligare.
Fick damp framför spegeln nyss för att en liten del av min lugg totalt spårar ur och står rakt ut! Efter föningen, vad jag än gör sprayar kammar fönar mer plattar inget funkar! den ska stå så. Så jag gav upp och satte mig för att deppa.
Så idag ska jag beställa en sån där pytteliten platt-tång av min klasskompis (vars pappa är frisör) som jag sedan ska använda för att hämnas på den lilla hårtussen i pannan, såhär kan det bara inte så ut :O!

Ha en bra dag så hörs vi efter skolan.



 

Paris, The town of love



Läs tidigare inlägg för mer information om bilden :)

Frankrike

okej , hej igen. Nu har jag lite mer tid kan man säga, Rikgtigt roligt var det att rida iallf och snacka om allt man har missat i Jessikas värld (min ridkompis). Solen sken på oss hela rundan så jag fick förnya mina fräknar lite, alltid kul.
Glömde fråga hur er dag har varit ?
+ att min outfit bild nästan var hemsk, så jag ska förnya mer än mina fräknar idag! kommer fler bilder längre ner.

Juste! Jag har en nyhet att dela med mig av också! Jag Becka och Fidda ska dra till Le France i Augusti! Beckas mammas väldigt nära kompis bor nämligen 20 minuter från Paris i en stor villa, vilken vi mer än gärna fick bo i hos henne och hennes man i en vecka! Jag blir helt galen varje gång jag tänker på vilken underbar sommar det här ska bli!
Vi ska flyga med billigaste möjligt, ryanair, Kommer kosta omkring 800 tur och retur. Okej ryanair kanske inte har den bästa servicen men vafan we are going to france! :D haha
Vi har gratis boende hela veckan och matkostnaderna kan nog hållas nere. Kan inte tänka mig något bättre!
Både Becka och jag har varit i Frankrike/Paris tidigare, men jag var hmm 5år första gången och 8år andra  så jag minns för tusan bara det barn minns! ska bli kul att kunna uppleva landet och staden på riktigt den här gången.
Mer om den här resan bloggar jag om när det närmar sig såklart! Det ska bli så galet kul! :D

Här kommer bättre bilder på dagens outfit:


 

In a hurry

Hey, förlåt för att jag inte har bloggat förrens nu men jag kom precis hem från skolan och vi har inte haft tillgång till datorer på det sättet under dagen. Men här kommer iallf ett inlägg :)!
Idag hade vi yoga i skolan, de som ville fick gå på lektions tid vill säga. (det otroliga var att det bara var 10 pers där?)
Jag har aldrig varit på Yoga faktiskt , så det var en upplevelse, och jag kan helt klart säga att det INTE är så lätt som det låter. Oerhört jobbigt. Speciellt för oss lite mindre smidiga barn som aldrig stretchar haha-
Vi hade ett pass på 1,5 timme, typ poweryoga? jag tror det var det. Och på ett sätt kan jag faktiskt säga att det var snäppet värre än spinning. Men som sagt man måste verkligen testa på det någon gång, för nu efteråt är det  väldigt skönt. Som med all träning ofs.

Jag har lite halv bråttom, ska ut och rida, första gången på 3 veckor tror jag. Och det ska bli väldigt mysigt att sitta på en lunkande rygg nu i solskenet. Visst låter det härligt?

Här kommer dagens ovanligt sportiga outfit, men kände lite för det efter spinning och yogan :)



Ursäkta min mobil bild , men har som sagt bråttom, ska försöka med bättre ikväll! :D
Adidas, Stadium
Skinnjacka
Tigerjeans, Kompaniet
Vittlång linne, Gina
Vita converse

Solglasögon och glass

Hey, har precis varit ute och gått i det fina vädret. Blev så ruggigt sugen på B&J så jag bestämde att de får det bli i helgen.
Min bror och jag har diskuterat ifall det är värt pengarna eller inte, 50kr för så lite glass. Jag tycker helt klart det är det ifall man inte köper typ 2 i veckan. Medans han inte ens tycker det är värt en enda. Men som ni alla förstår har min bror aldrig smakat B&J det är därför han tycker som han gör.
Igår kom han iallf hem med en burk bara för att testa ifall det var så gott som jag ansåg. Men självklart köpte han en av de mindre goda sorterna ( fast ingen är ju för tusan äcklig så? aja) Han köpte Strawberry/Cheesecake.
Min klockrena favorit är helt klart Chokolate fudge! Eller half baked :D haha. Men han blev iallf lite övertygad eftersom han tyckte den var godare än han trott, så han ska köpa hem en som vi kan dela på på fredag. Så ska jag bevisa hur gott det är med Half baked!
(så där kom ett fetto inlägg från nyttigaJenny :)! )

Från glass till solglasögon, haha
Vilka är dina favoriter till sommaren?



Mina är helt klart de högst upp till höger :D!
Och förlåt men ska det längst ner till höger ens föreställa ? :) haha


BussjagarN

Tjena, det börjar nästan bli enformigt att skriva , solen skiner! och verka extremt överlycklig över det, men erkänn att det är lite så det är endå? När solen skiner får man en sån härlig känsla att nästan inget kan trycka ner en!
Idag på håltimmen och lite av psykologin va jag och tjejerna på spinning, grymt jobbigt men så skönt! Fast shit va svetten ran. Helt galet. Efter spinning var det psykologi och vi har som sagt ny lärare, (som är as slapp!) Han sa "gör den här uppgiften och sen får ni gå" - vi gjorde snabbt uppgiften och fick gå 15:05 , min buss går 15:10 , jag sprang så jävla fort jag kunde mot busshållplatsen, (och som ni forstår var inte detta särskillt uppskattat efter spinningpasset.)
När jag är 50 meter ifrån hållplatsen ser jag bussen köra där framme, så jag måste öka takten. Jag springer för glatta livet och ser sista personen i kön gå på bussen och bussen börjar sakta rulla , NEEJ , jag springer förbi busshållplatsen och börjar banka på bussen som rullar lagom fort nu . Jag hinner fram till dörren och bankar på den. Han stannar och skrattar åt mitt svettiga panik ansikte.
Nu kommer det komiska, åker man min buss 101 så finns det en som är Direkt buss och en inte direkt, (Det står samma på bakifrån) och jag ska ta inte direkten eftersom jag vill hoppa av lite tidigare. Den bussen jag jagat som en galning var Driekten, så det var alltså FEL fucking buss :( haha

Jag hoppade av bussen igen och gick tillbaka till busshållplatsen och kände mig lagom dum eftersom jag för 5 sekunder sedan stormade förbi och skrek som en galning. Min buss var till och med lite försenad så jag hade kunnat gå. haha
Aja motionen för dagen är verkligen gjord iallf! <3

Emo, nejtack haha.

Tjena, sitter på media produktion och gör en helt-okej-kul powerpoint redovisning om Kalmardomkyrka. Eller "helt okej kul" är väl att ta i men den måste göras så ja, you get it.
Vi tog en paus och knäppte lite emobilder, hahaha Grymt fula blev dom, är inte van vid att låtsas va emo som ni kanske vet. Solen skiner på stagg för trejde dagen i rad och det var till och med så jag inte frös i skinnjackan i morse! Helt otroligt.
Efter skolan blir det en runda på stan med Julia, (tror jag) så jag kommer inte hem förrens sent, kanske framåt 6-tiden.
Spinning idag på EA-tiden , skolan har hälsovecka så vi får det gratis på friskis och svettis! + att vi missar lite lektion så det är helt klart värt det.
Ha en bra dag tills vi hörs och plugga inte ihjäl er i det fina vädret. :)



Ja, jag säger då de, tro inte att vi var seriösa för fem öre nu bara!


RSS 2.0