NU STICKER JAG..

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT GLAD! Imorgon om mindre än 12 timmar är vi påväg till Paris, herregud detta kommer bli så underbart! Kommer sakna er här hemma, ni vet vilka ni är.. Men nu ska jag inte tänka så, det är bara 5 dagar (fyllda med shopping, god mat, underbart sällskap, utekvällar under eiffeltornet, Nöjesparker, små mysiga fik, solande i 30 gradig sol, och mer shopping)så det kommer gå fort, för fort.  Nu har alltså nedräkningen börjat på riktigt, och jag kanske ska börja packa ner de viktigaste också haha. Ha en toppenvecka i sverige så kommer jag hem på söndag kväll. CIAAOOO

Klockren snubbe

Hahahaha ta mig fan de roligaste jag sett på länge!



Skinande rent

Helt underbar kväll igår med tjejerna som väntat, vi spelade spel, skrattade, spelade spel, blev tvingade att lyssna på såfias musik, spelade spel och tillslut deckade vi i sängen till vänner. Riktigt skön kväll som sagt. Nu har jag storstädat rummet.. hur trist det än är så är det faktiskt värt det efteråt, nu kan man äntligen se golvet igen! haha innan täcktes det av kläder skor och tidningar.
Nu måste jag slänga i mig lite SpecialK och sticka till banken och växla pengar.. det nalkas Frankrike! ciao

 


Off to såfia we go then..

Tjollahopp nu drar jag till såfia och spelar spelet. Jag vet redan att jag kommer ha en underbar och förhoppningsvis galen kväll/natt haha, så får önska er en riktigt lyckad söndagkväll. ciao





Förberedelser

Har haft en riktigt skön dag och bara legat på altanen, solat och läst bok. Det behövs en sån dag, speciellt nu innan jag inte kommer ha en ledig stund på över 8 dagar. Imorgon ska jag nämligen ner till Banken och växla pengar inför fankrike, efter det kommer Fidde och så ska vi packa tillsammans ( gäller att trycka ner det absolut viktigaste, tänk om man missar ngt?) Och sen är det ju bara förberedelser och allt man inte får glömma ska tas med tills vi åker på onsdag, ÅH GUUD det går inte längta mer än jag gör just nu!
Ikväll ska jag spendera kvällen med Kullman och Såfia eftersom jag inte kommer träffa dom på över en vecka sen.. Vi ska spela ett spel jag gjort själv ( haha det tog bara 2 år..) Spelet handlar självklart om oss, alla frågor är om högstadiet, fester, resor och en massa interna saker som man aldrig glömmer. Nu måste jag kila ut med Ludde en runda för sen ska jag iväg och spela minigolf med familjen. ciao



Ruggigt bra kampanjbilder från Ida Pyks nya kollektion

Garpen





Garpen21/8


Gå in på explorer

Störnade att ni som har mozilla inte kan se förändringarna i bloggen förrens om typ 2 dagar. Men ni andra med internet explorer kan iallf se lite av hur det ser ut nu. Hoppas ni tycker det bli bättre än innan för jag gillar det verkligen, var så grymt trött på rosa konstigt nog inte Jenny färgen precis.
Kom precis hem från Färjestan med Kullman, kollade på mycket av HMs senaste kläder och kom fram till att jag måste invadera HM i frankrike för det finns knappt några kläder jag inte dreglar över när jag kommer in i den affären längre! Nu ska jag fortsätta med bloggen sen drar jag på kräftskiva hos Julle, ciaoo


Btw jag har hittat min drömsko:

999kr på scorett

Under konstruktion

Hatar när saker inte blir 100% som man vill, meningen att min profilbild ska va lite större men gör jag den större täcker den halva bloggen..yey. Haha aja. Nu har jag iallf kommit igång!
Jobbar på en ny och höstigare header, men de kommer ta lång tid innan den är precis som jag vill.

Om jag bara tar en enda storlek större blir min profilbild såhär:



Och det är liite väl stort kanske, haha.
Aja jobbar på det.. ciao

Bestämt

Nu har jag bestämt mig. Inatt gör jag om bloggen en gång för alla och nu ska det bli gjort.
Nu stranden med såfia och Kullman, cioa


Sommaren är snart slut

Godkväll bloggen, ligger ute i såfias hus och har Pirates of the carabien maraton, vi har bakat chocklatechipcookies och gjort egen chokladglass. Extrem film och myskväll alltså. Har inte kunnat blogga särskillt mkt på sista tiden eftersom jag har spenderat 2 dagar med familjen på en ö som heter Garpen, riktigt mysigt faktiskt. En öde ö med bara familjen i 2 dagar, låter ryggigt trist när man tänker på det, aja så var inte fallet och det blev en hel del stekande.
Imon åker såfia(och oscar :(  )  till sthlm för att se coldplay jag måste faktiskt säga att jag är lite avundsjuk, Men jag får skylla mig själv och istället tänka på att jag ska till frankrike nästa vecka, kommer bli så förbannat kul!
ciao


17:01

Sitter/ligger halvt död och kollar på tv, vet knappt vad jag kollar på ens så tråkigt är det. Funderar på att cykla bort till såfia och få lite liv i henne med så vi kan hitta på något. Dagen har annars spenderats med Julle en runda på stan och så träffade jag Oscar en liten stund också. Hittade 2 helt underbara par skor, men som tur var kunde jag hålla i pengarna, måste tänka på att jag åker till France nästa vecka, får inte sprätta pengar tills dess. Farligt för mig och min plånbok att ens närma mig en affär..
Humöret är tyvärr inte på topp, så nu ska jag banne mig ta mig i kragen och cykla bort till såfia endå. Imorgon bär det av till Garpen(visst en ö utanför kalmar?) där jag ska ligga på brygga i 2 dagar och steka med familjen. ciao 

Flogging Molly



0930

Gud vilken degdag, Julle ringde precis och meddelade att hon inte kunde komma förrens ikväll, så nu har jag planerat en hel dags slappande tills hon kommer. Tror jag ska spela thesims3 för ungefär andra gången sen jag skaffade det..hmm Låter som en bra plan ju mer jag tänker på det. Jag tar nog en paus i spelandet och bloggar senare, när jag har mer ork och lust. ciao

Klipp på marknaden

Precis som Mormor lovade hann vi med en runda på marknaden ( i ösregn när alla höll på att plocka ihop men endå haha) Jag hittade iallf precis vad jag sökte för bara 30kr stycket, ett nitarmband och ett flätat armband gjorde min regniga dag snäppet bättre.
Hörs nog ikväll ciao



Alvesta imorgon

Innan jag hoppar isäng (lite väl tidigt jag vet, en fredag till råga på allt) tänke jag iallf blogga lite. Har legat på stranden med Oscar hela dagen och sen proppade jag av någon anledning i mig läskigt mycket kakor mamma bakade herromdagen. Farligt gott när hon bakar måste jag säga, men jag ska inte klaga.
Köpte som sagt (som jag kallar det) Madickenskor igår för bara 50kr! wihoo.
Imorgon bär det av till "Mormorland" där kusinen komfirmeras vilket betyder 2 timmar i kyrkan och en jädra massa stelprat med släktens andra släkt, Men Mormor lovade mig dock en runda på en marknad så kanske kan man fynda igen?
Ciao





Såg precis G.I. Joe

Fann tyvärr inga nitar idag.. men ska fortsätta leta, ngt jag därremot hittade var dragkedjor som jag ska sy på mina kläder, fiffiga Jenny i farten. Och det bästa fyndet, Jag hittade madickenskor för bara 50kr på secondhand! visar bild imorgon, ciao



Dagens..

Göteborg 12/8

Som sagt, kunde inte haft en mer lyckad resa. Tycker de beskriver ungefär hur bra vi hade det och eftersom jag har lite bråttom ( ska iväg och köpa nitar! ) så slänger jag upp lite bilder istället för text.





Fick inte med några bilder på den oerhört proffsiga fotogafören såfia, men det ska vi nog kunna ordna i sinsom tid.
Nu iväg och handla nitar ciao

Back home

Kom precis innanför dörren och är dödstrött efter 5 timmars tågresa från Göteborg. Men gud jag ska inte klaga för vi har haft en perfekt dag! Jag kan inte se att den här dagen hade kunnat bli bättre på något sätt faktiskt. Så underbar var den. Men eftersom jag snart slår huvet i tangentbordet tror jag det är bäst att jag berättar om det imorgon, när jag hittar den jädra kamerasladden också.. It's gone? Ingen jädra aning om vart jag lagt den men den dyker alltid upp.
Ciao

Wioo

NU STICKER JAG TILL LISEBERG


Rekord igen

Måste bara avbryta mina glädjeskutt och skriva att jag just har haft 60 läsare för dagen!! :D

Besöks rekord

Åh gode gud, besökar rekord idag! Jag vet att det kanske inte låter mycket men jag är endå så extremt glad och exhalterad över att jag idag har haft 50 läsare! (hitills)
 Från det till min dag för övrigt, lämnade som sagt tillbaka conversen och är nu 600kr rikare, dessa pengar ska sparas till France där jag antagligen sprätter dom på ett annat på skor. Efter mitt skoklipp hämtade jag och pappa upp Oscar och sen lämnade vi åter igen fastlandet. Eftersom det har ösregnat här i princip hela dagen blev det film och mys på schemat. Inte helt fel det heller efter några varma sommardagar, nu ska jag plocka ihop gott resetugg och peppa inför Göteborg och liseberg imorgon.
Ciao

Liseberg imorgon

Snart ska jag ta mig i kragen och åka den långa resan över bron till fastlandet, Lämna tillbaka ett par skor (conversen) och träffa oscar står på schemat. Regnet öser ner som aldrig förr utanför men måste endå få säga att det är lite mysigt. Imorgon bär det av till Liseberg med Kullman och Såfia, finally, 07:07 går tåget. (varför det nu skulle intressera någon?)
Skriver kanske till kvällningen ciao


Cardigan-urbanoutfitters , Svarta shorts- urbanoutfitters , Vitt basiclinne- ginatricot , Halsband- indiskan , skor- dinsko

Bara 2 veckor sen är vi i france!

19:21

Då var man efter många om och men medlem på Lookbook, haha alltid spännande med ngt nytt, får se hur länge det håller.. Sitter för övrig och lyssnar på Irländsk musik ( galet men jag älskar irländsk musik ) Lyssna på Flogging Molly och ni förstår vad jag menar.

Min Lookbook




Under konstruktion

NU, just precis nu efter 8 timmars stekande på stranden, nu när jobbet är slut och jag äntligen kan göra precis vad jag känner för resten av sommaren, nu ska jag göra om bloggen!
Tjollahopp hoppas det blir bra nu då så jag inte förstör den totalt.. I need inspiration..

H&M




Insperation, HMs höstkatalog

ledig

Förlåt för kass uppdatering , nu STRANDEN HELA DAGEN 

18:30

Vad hände med "göra om bloggen"? haha, har för mycket att göra på dagarna och är för trött på kvällarna för att ens tänka på att ta tag i det, så det får bli när jag verkligen verkligen inte har något att göra helt enkelt.. Har legat på möllstorp med oscar hela dagen och nu ska jag strax iväg till Robertos för Pizza med Kullman och lite fler tjejer.
Imon kommer Rixfm fesivalen hit vilket betyder fest! Men det tar vi imon, ha en toppenkväll kanske bloggar inatt, ciao

Cirkus

Nu ska jag iväg och äntligen få träffa Becka bus efter jag vet inte hur många veckor, vi ska på cirkus, wiiha. Har av någon anledning alltid tyckt att cirkus är en läskig tillställning med djur som lyder deras minsta vink och läskiga leenden överallt, men jag ska ge det en chans till och ikväll ska jag ha det riktigt mysigt!
Kullman och såfia stack nyss, vi har bakat muffins hela dagen och bokat Göteborg, så nästa onsdag bär det av, blev en heldag istället för övernattning, "billigt" och bra.

Dagens köp + en t-shirt från Bikbok och en tubklänning från Ginatricot:




It smells weird here

Haha, klockan är 20 över 8 och jag sitter på sjukhuset, det vill säga mammas jobb. Så det är inget fel på mig förutom att jag gick upp 10 över 7 en sommarlovsmorgon.. Men med all rätt eftersom jag inte klarar av att betala 22 jädra kronor för en busstur in till kalmar gå där i 40 min och sen betala 22 kr för att åka hem igen. Ska bara byta en Jeans skjorta jag köpte på Åhlens(den var alldeles för stor) och kolla på bikboks nya ursnygga t-shirts (Jenny gone t-shirt freak, oh yes)
Idag ska det bokas tåg inför Göteborg med Kullman och Såfia, Blir antagligen bara en heldag på Liseberg (vad menar jag med bara? ) Det kan inte bli bättre. Oj tiden rusar iväg och jag MÅSTE få berätta om min sjuka dröm jag drömde inatt haha, skrev ner de och satte den på kylskåpet där hemma så pappa får lite mysig morgonläsning, hahah ta mig fan den sjukaste på länge. Men den får ni senare , ciao

Nu ska det göras om!

Inatt ska jag se om jag kan lägga tid på att göra om min blogg design, om någon har något tips eller inte vill att jag ändrar någonting skriv gärna det. Har spenderat min lediga dag på möllstorp med oscar och en massa nyckelpigor haha. Ikväll ska jag sitta i lottkiosk och tjäna lite extra pengar.
Hittade precis en helt underbar t-shirt på t-shirtstore, lite dyr bara.. får se om jag vågar trycka på knappen "beställ" eller inte. Ciao

FYRA DAGARS LEDIGT










Ingen lust

Önska mig lycka till, jag ska cykla till jobbet,(slut på bensin i moppen) hmm det är nog bara 1mil och tar 50 minuter hoppas jag får jag börjar om 50 minuter. måste kila/cykla fort.. Efter idag 4 dagars ledigt wiihaa, ciao


RSS 2.0