Dags för ett inlägg kanske..

Ja varför inte , har så grymt tråkigt i den svenska tropiska hettan att jag satte mig i trädgårdens bortersta hörn och beslutade mig för att det var dags för ett blogginlägg igen. Och när jag skriver grymt tråkigt överdriver jag inte som jag annars brukar vara väldigt duktig på.. Min dag har beståt av , sova, äta frukost, steka, sova , äta glass, och vet ni vad.. Sen sov jag igen! yey. Nej livet är inte lätt när det är svårt.. och för att ni ska slippa läsa så mycket tänkte jag istället pryda inlägget med massor av random valda sommarbilder, enjoy.Har redan spenderats en hel del tid vid kullmans pool, den är väldigt omtyckt :D

Jag vet att det var ett tag sen nu men har knappt lagt upp bilder från springbreak (25/5 heh) så here you go..Hahaha, kan inte sluta skratta åt hur söt Kullman är här.
För att sammanfatta kvällen går det inte annat än säga att den var toppen!

När Sverige spelade den helt otroliga matchen mot England spenderades kvällen med Becka Fidde och
3 fotbolls galna tjejer från deras klass. Och självklart skulle vi också spela fotboll i pausen
( Äntligen fick jag visa mina dolda talanger ..not  )

En sak jag saknar i hitills i sommar är mina kära klasskompisar.
Har bara träffat hela bunten en enda gång hitills men hoppas verkligen vi tar tag i det här snart.
 Jag får försöka fixa grillning på vår lilla strand någon kväll, blir lite knivigt när vi är så många men de löser lilla jag på bästa sätt :) haha
Sen har Julia tagit körkort nu också så i sommar kör vi! (grattisgrattisgrattis)

Så, liten kort sammanfattning om sommaren hitills(missade mer än hälften och lite till)
Men just nu känns det som att sommaren inte kan bli bättre.. <3Hatar rubriker..

Fick plötsligt ett litet ryck och bestämde mig för att blogga lite, så what's up? Min dag började med 4 timmar vid kullmans pool med jordgubbar och svalkande bad, och sen bar det på moppe av ner till havet för att träffa mina älskade klasskompisar, förutom blåsten var det lika trevligt som vanligt (öland är ju tyvärr solen OCH vindarnas ö..).  Fick hem min nya bikini från Nelly.com i morse också så jag var extra glad idag! Har tagit bilder på den , men trivs inte med att lägga upp bilder på mig i bikini om jag tagit bilden själv här.. så.. haha ni får den på länk istället. Klicka här.
Fick precis lite bilder av kullman, bland annat från dagens första dopp i poolen och från springbreak .Men dom kör vi på en annan gång.. Nu ska jag bli bortjagad från datorn av min kära bror. Ciao

Nu är det äntligen sommarlov

Jahojaha, nu blev det ett inlägg igen, jag fattar bara inte att jag har 15 läsare om dagen när jag bloggar såhär sällan men heelt okej för mig så.
Ja vad har hänt sen sist? Jag har fått sommarlov och det kommer bli det bästa sommarlovet någonsin, haha, låter som en jädra fjortis " åh sommaren 09 kommer bli sen bästa sommaren ever! " Men jag tror starkt på att denna sommaren kommer slå det mesta. Har troligtvis fått sommarjobb också så här ska tjänas pengar och sen bär de av till sthlm, kommer nog inte va mycket kvar av de pengarna haha , men vafan man ska ju tjäna pengar av en anledning visst?
Känner att det här går väldigt trögt-.- kommer inte på så mkt att skriva, jag lever livet helt enkelt träffar kompisar och sover hela dagarna, precis som det ska vara alltså. Känner inte direkt att det finns en anledning till att blogga om man ändå hoppar runt på små moln av lycka hela dagarna, men ska kanske se till att blogga lite oftare nu när jag faktiskt inte har blivigt helt övergiven av er :D.

ciao

Härlig bild från springbreak


Lyckokicken sitter i

Goodmorgon allihop! Sitter med mitt inte alltför svullna öga och lyssnar med högsta volym på Ted Gärdestads Himlen är oskyldigt blå. Ja herregud för hans röst och hans texter, blir helt knäsvag. Idag har jag beslutat mig för att åka till skolan. Tugnt beslut eftersom jag bara har 2 lektioner och en av dem är en redovisning, men måste det göras så måste det.
Igår fyllde jag år också ja, Hela 17 blev jag. Och har redan gett mig fan på att det här året, året som alla andra verkar hata, det är det året jag ska minnas som gammal tant, Jag ska tänka tillbaka och minnas hur kul jag hade när jag var 17. Haha gillar den inställningen just nu, men med mina hurmössvängningar får vi väl se hur de går helt enkelt. Just nu mår jag bättre än på en väldigt lång tid.
Btw, jag fick en laptop igår! Tack mamma och pappa :D. Så jag välkommnar mig själv in i en värld av att äntligen kunna ligga i sängen och chatta medans jag kollar på tv. Haha det är lycka de!
Tjollahopp nu bär de av till skolan <3

RSS 2.0