NEW YORK SHOPPING

Haha tack Mia för din kommentar! Klart jag kan blogga lite om NY shopping, dock är det väldigt svårt att hitta alla butiker i New York ( om man nu inte tar taxi överallt) för det finns tyvärr ingen "självklar" shoppinggata som t.ex. i Oxfordstreet i London eller Drottninggatan i sthlm. Men jag ska göra så gott jag kan, såklart!

Okej Först och främst MÅSTE du besöka Forever21 på Time Square! 4 våningar av bara billiga kläder, underkläder, skor , smycken , smink , bikinis! Tyvärr var det strängt förbjudet att ta kort i affären, direkt efter bilden nedan kom 2 biffiga vakter fram och bad mig lägga ner kameran hah, usa asså..

Sen måste du ju såklart besöka HM och ZARA, som faktiskt ligger i närheten av Time Square, ligger bara en tvärgata bort och går inte missa om man åker taxi. Adressen är 640 5th Avenue, New York. Dom ligger mitt emot varandra så hittar man den ena hittar man den andra!

Urban outfitters är såklart också ett måste, Urbanoutfitters (den jag tänker på) ligger på Fifth Ave at 43rd St. och ligger riktigt bra just pga att den ligger där en massa andra (billiga) smyckes och skoaffärer ligger. Urban ligger på hörnet av gatan men om man står utanför Urban och frågar någon om vägen till närmaste Forever21 (och dom pelar åt rätt håll ) så kommer man gå på en gata som består endast av billiga smyckes och skoaffärer! Tog mig 2 timmar att gå en sträcka som vanligtvis skulle ta 20 min typ hah. Urbanoutfitters ligger ungefär 15 min med taxi från Time Square och kostar typ 15 dollar att åka till.

Något du också måste besöka är "The New York Yankees store" ( som du kan passa på att gå in i när du är på väg till Empirestate) Inte för att det är så mycket "mode" men det är en grym känsla av att vara där inne helt enkelt. Och enligt mig har dom riktigt snygga T-shirts :) Den ligger som sagt nära Empire på adressen 5th Ave, New York.Nu hinner jag inte mer men bloggar mer om det imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0